Ο σκηνοθέτης του βίντεο κλιπ της Lady Gaga, “911”, αποκάλυψε πως αρχικά ευχόταν το concept του βίντεο να είχε δοθεί στους Massive Attack δεκαετίες πριν.

Όταν η Gaga μίλησε για πρώτη φορά για το βίντεο, ανέφερε πως θα ήταν βασισμένο σε μια ιδέα που ο σκηνοθέτης ανέπτυξε 25 χρόνια πριν. Με τη σειρά του ο Tarsem Singh ανέφερε πως η ιδέα του πρακτικά προέκυψε 28 χρόνια πριν. Μετά από λίγο, όταν τη δούλεψε λίγο στο μυαλό του, ήθελε να την υλοποιήσει στο βίντεο κλιπ του Angel των Massive Attack. Ωστόσο, όπως είπε, τα προγράμματά τους δε βοήθησαν καθόλου και έτσι δεν έγινε ποτέ και η ιδέα έμεινε στο συρτάρι.

Μετά δέχτηκε πρόταση συνεργασίας από τη Lady Gaga για τις ανάγκες του 911, και αφού πρώτα της ξεκαθάρισε πως δεν είχε ιδέα από τη μουσική της, και αφού κατάλαβε την ερμηνεία του τραγουδιού θεώρησε πως η ιδέα που είχε αφήσει στο συρτάρι ταίριαζε γάντι σε αυτό, κατέληξαν στο πλοτ του βίντεο που θα δεις παρακάτω. Δηλαδή σε όσα φαντάζεται μια γυναίκα μετά από ένα σοβαρό αυτοκινητιστικό ατύχημα.

Στο μεταξύ, εμείς προσπαθούμε να παντρέψουμε αυτό το σενάριο με το Angel τόση ώρα. Λογικά θα το ξεπεράσουμε.