Καλή τύχη ευχήθηκε ο Τραμπ στον πρίγκιπα Χάρι μπας και αντέξει τη Μέγκαν Μαρκλ

Αυτό τώρα είναι πολιτικός λόγος ή έχουμε συντονιστεί σε λάθος κανάλι;

Καλή τύχη ευχήθηκε ο Τραμπ στον πρίγκιπα Χάρι μπας και αντέξει τη Μέγκαν Μαρκλ

Αυτό τώρα είναι πολιτικός λόγος ή έχουμε συντονιστεί σε λάθος κανάλι;


Το τελευταίο διάστημα, και με τις αμερικανικές εκλογές να πλησιάζουν, πολλοί καλλιτέχνες χρησιμοποιούν το βήμα τους για να προτρέψουν τους ψηφοφόρους, αρχικά να ψηφίσουν, και μια δεύτερη ανάγνωση να μην ψηφίσουν τον Ντόναλντ Τραμπ. Ενώ, λοιπόν, το αμερικανικό καλλιτεχνικό δυναμικό των ΗΠΑ στηρίζει σχεδόν ανοιχτά τον Τζο Μπάιντεν, το ίδιο κάνει και το ζεύγος Χάρι – Μέγκαν.

Κοντράροντας κανονικά το βασιλικό πρωτόκολλο, ακολουθούν την πολιτική τάση που έρχεται πρακτικά αντιμέτωπη με όσα πρεσβεύει ο Ντόναλντ Τραμπ. Δεν είναι 100% ξεκάθαρη η στήριξή τους στον Μπάιντεν, αλλά είναι κάτι παραπάνω από ξεκάθαρη η δυσαρέσκειά τους απέναντι στον Τραμπ, μέσα από μηνύματά τους.  

«Κάθε τέσσερα χρόνια μας λένε το ίδιο πράγμα, ότι αυτές είναι οι πιο σημαντικές εκλογές της εποχής μας. Αλλά αυτές τώρα είναι. Όταν ψηφίζουμε, οι αξίες μας γίνονται δράση και οι φωνές μας ακούγονται, η φωνή σου είναι μια υπενθύμιση ότι μετράς, γιατί μετράς, αξίζεις να ακουστείς», είπε η Μέγκαν Μαρκλ, ενώ ο Χάρι σε δικό του μήνυμα τόνισε πως «Καθώς πλησιάζουμε στον Νοέμβριο είναι σημαντικό να απορρίψουμε την ρητορική μίσους, την παραπληροφόρηση και τον διαδικτυακό αρνητισμό».

Αν νομίζεις ότι ο Τραμπ δε θα μπορούσε να έχει αφήσει αυτά τα υπονοούμενα ασχολίαστα, έχεις πολύ δίκιο. Η απάντησή του σε σχετική ερώτηση ήταν πως δεν είναι φαν της Μαρκλ και πως εύχεται καλή τύχη στον Χάρι γιατί θα τη χρειαστεί με την πάρτη της.

Μπορεί και χειρότερα. Ε, ναι.

  • ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟ ΦΟΥ.ΜΠΟΥ
Διάβασε ακόμα