Ο Θανάσης Αλευράς στο ρόλο ενός Κύπριου φαν της Καίτης –αυτό το κάτι που θέλεις- Γαρμπή πιστεύει ότι η τραγουδίστρια έχει κλείσει guest star εμφάνιση με τον Φοίβο, τον άλλο. Όταν ανακαλύπτει ότι μιλάμε για τον Φοίβο Δεληβοριά και στην Ταράτσα του στο Άλσος του Πεδίου του Άρεως πεθαίνει κάτι μέσα του.

Δεν συνέβη το ίδιο με όσους έσπευσαν στο άκουσμα της συνεργασίας εισιτήρια εγκαίρως, με αποτέλεσμα μια sold out παράσταση/αντίδοτο/παρηγοριά σε ένα ταλαιπωρημένο και στερημένο αθηναϊκό κοινό. Μαζί με την Καίτη καλεσμένος είναι και ο Δημήτρης Μετζέλος έτοιμος να πάει “κόντρα στον Δεληβοριά” όπως είχε κάνει πριν μια 20ετία με τα Ημισκόυμπρια στο “Je suis bossu”. 

Η φετινή παράσταση της ομάδας του Φοίβου Δεληβοριά φιλοδοξεί να γίνει ένα είδος προ-εμβολίου, αφού έχει παρατηρηθεί πως ο κορωνοϊός πάσχει από μεγαλομανία και έλλειψη χιούμορ, όπως όλοι όσοι κυκλοφορούν με κορώνα και τους αρέσει να εξαπλώνονται. Ο Φοίβος, λοιπόν, ο Θανάσης Αλευράς, ο Βύρων Θεοδωρόπουλος, η Νεφέλη Φασούλη και ο Alex de Paris θα αναλάβουν να γελοιοποιήσουν τόσο τον ηγεμόνα απ’τη Γουχάν, όσο κι εμάς τους φοβισμένους υπηκόους του με μουσική, κωμωδία και μαγεία από την αρχή.

Και δεν έχει τύχει να αντιληφθείς ότι η Καίτη Γαρμπή είναι η Wonder Woman του ελληνικού mainstream σού δίνουμε τις πέντε καλύτερες στιγμές της στο ελληνικό τουίτερ:

Τα ανθρώπινα δικαιώματα είναι δουλειά όλων μας. Αυτό τουίταρε το καλοκαίρι η Καίτη Γαρμπή όταν έπεσαν να την φάνε την γυναίκα επειδή τόλμησε μια λευκή  λαϊκή τραγουδίστρια να πάρει θέση για το θάνατο του Τζόρτζ Φλόιντ. Έχει –ξεκάθαρα- καρδιά από ατόφιο χρυσάφι.
https://t.co/BRDEcrpV1G

Έχει αποδείξει με την ενεργή δράση της στην δημόσια σφαίρα ότι είτε έχει προσλάβει πτυχιούχο κοινωνιολογίας ως διαχειριστή του λογαριασμού της, είτε διαβάζει Λακάν και Φουκώ και απαντά ως μελετητής της θεωρίας του μεταδομισμού στους followers της.

https://t.co/ph4AGNSjLd

Η Καίτη Γαρμπή έχει δομημένη πολιτική σκέψη και παίρνει θέση στα κοινωνικά ζητήματα της επικαιρότητας. Μέχρι και ο Νίκος Παππάς το αναγνώρισε.

https://t.co/yYFCq5RmiQ

Έχει σαφέστατα υποστηρίξει την ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα με ανάρτηση της στο Facebook την Παγκόσμια ημέρα κατά της ομοφοβίας, αμφιβοβίας και τρανσφοβίας, γράφοντας “Σεβασμός και αγάπη στους ανθρώπους όλου του κόσμου και στον τρόπο που επέλεξαν να αυτοπροσδιορίζονται”. Δεν παρέλειψε να σχολιάσει την απόφαση της Χαρούλας Αλεξίου να σταματήσει το τραγούδι με αναφορά στον Μπουκόφσκι.

https://twitter.com/KaitiGarbi/status/1268501594024411137?ref_src=twsrc%5Etfw

Πετσόκοψε την συνάδελφο Dua Lipa όταν τόλμησε να ανεβάσει τον χάρτη της “Μεγάλης Αλβανίας” με την λεζάντα  “Αυ-τό-χθο-νας, ουσιαστικό (για τον κάτοικο ενός τόπου). Γηγενής και όχι απόγονος μεταναστών ή εποίκων”. Η επική απάντηση της Καίτης μας γονάτισε. 

https://t.co/CuhK12Nucs