O Χιου Τζάκμαν γυρίζει μια διαφήμιση καφέ και ο λατρεμένος Ράιαν Ρέινολντς γίνεται ο αφηγητής του σποτ. Κανένας λόγος να πατήσεις skip.

Ο Χιου Τζάκμαν ξυπνάει κακοδιάθετος, τύπου “Στέλλα φυλάξου”, στραβωμένος. Οι χαρακτηρισμοί ανήκουν στον frenemy του Ράιαν Ρέινολντς που σπικάρει το διαφημιστικό. Μόλις πιει μια γουλιά του πιο γαμάτου καφέ μεταμορφώνεται στον ευγενικό, χαμογελαστό, υπέροχο ηθοποιό που όλοι αγαπούν. Πάτα play. 

Δεν πρόκειται όμως για ακόμη μια διαφήμιση καφέ με πρωταγωνιστή αστέρα του Χόλιγουντ (τα φιλιά μας στον Γιώργη τον Κλούνεϊ). O Χιου Τζάκμαν και η σύζυγός του έχουν ιδρύσει εδώ και μερικά χρόνια την Laughing Man Coffee Company για να υποστηρίξουν τους αγρότες που ασχολούνται με φυτείες καφέ ηθικού εμπορίου. Όλα τα έσοδα από τις πωλήσεις της εταιρείας του Χιου Τζάκμαν επιστρέφουν ακέραια στους μικροπαραγωγούς. Ο Χιου Τζάκμαν έχει γυρίσει την ιστορία του Ντουκάλε (Dukale’s Dream), του νεαρού αγρότη που γνώρισε το 2009 στην Αιθιοπία και τον ενέπνευσε να ιδρύσει την Laughing Man Coffee, ως μια ακτιβιστική πράξη απέναντι στις μεγάλες αλυσίδες καφέ που ουσιαστικά εκμεταλλεύονται τους παραγωγούς καφέ της Ανατολικής Αφρικής με φθηνά μεροκάματα. Ο Χιου Τζακμαν  και η σύζυγός του αντιλήφθηκαν ότι μπορούν να αλλάξουν τις ζωές των ανθρώπων που ζουν στην Αιθιοπία με μια τίμια συναλλαγή.

Η εταιρεία των Τζάκμαν ήδη έχει δώσει σαράντα υποτροφίες σε μέλη των αγροτικών οικογενειών που παράγουν τον καφέ Laughing Man, φροντίζοντας για το μέλλον των ανθρώπων που εργάζονται στην επιχείρηση τους. Όποιος βρεθεί στη Νέα Υόρκη (όταν αυτό καταστεί δυνατό ξανά) μπορεί να επισκεφτεί το καφέ του Χιου Τζάκμαν, να απολαύσει έναν εσπρέσο και να ξέρει ότι βοήθησε μια αγροτική κοινότητα στις αναπτυσσόμενες χώρες.