Κάπως έξαλλη είναι η Billie Eilish αλλά το καμουφλάρει με αυτό το ερωτεύσιμο, σαρκαστικό ύφος της, κλασικά.

Σε βίντεό της, η τραγουδίστρια τη λέει κανονικά σε influencers, YouTuber και κοινούς θνητούς για το γεγονός ότι βγαίνουν εκεί έξω και παρτάρουν (άρα συνωστίζονται), ενώ η ίδια όπως λέει έχει να αγκαλιάσει τους φίλους της έξι μήνες.

«Είναι αστείο το πώς εγώ δεν έχω αγκαλιάσει τους κολλητούς μου για έξι μήνες, και εσείς όλοι είστε εκεί έξω και παρτάρετε», είπε χαρακτηριστικά. Ενώ συνέχισε λέγοντας πως το βρίσκει αστείο.

https://t.co/BVOERgNL60

Διάφορα μέσα, με δεδομένο ότι η Eilish μένει στην Καλιφόρνια, θεώρησαν πιο πιθανό το σενάριο το σχόλιό της αυτό να απευθύνεται σε influencers που συνεχίζουν να διοργανώνουν τεράστια πάρτι παρά τις οδηγίες για αποφυγή μεγάλων συναθροίσεων.

Κατά τη διάρκεια της πανδημίας, το φαινόμενο όσων έχουν παραβλέψει την κατάσταση και συνεχίζουν το partying σαν να μην τρέχει τίποτα, δεν αφορά μόνο την ελληνική πραγματικότητα. Μέσα στον Ιούλιο γνωστοί YouTubers και σταρς του TikTok αντιμετώπισαν θέματα με τον νόμο επειδή διοργάνωναν «pandemic parties”. Κάπου έφτασε στα όριά της και η Billie, και με τα δίκια της.