Νοσταλγείς την εξτραβαγκάνζα των 90s; Ξέρω τι χρειάζεσαι. Τη βιλάρα του Πρίγκιπα του Μπελ Ερ. Μπες τώρα στο Airbnb να ρίξεις μια ματιά. Γιατί κομμάτι δύσκολο να βρεθείς στο Λος Άντζελες μέσα στον επόμενο μήνα.

 

 Τριάντα χρόνια από τότε που βγήκε στο τηλεοπτικό αέρα η σειρά “The Fresh Prince of Bel Air”, η έπαυλη άνοιξε και πάλι τις πύλες της, αποκλειστικά στους χρήστες της πλατφόρμας του Airbnb. Και για πρώτη φορά ανοίγουν μια καταχώρηση/σπίτι/έπαυλη/το καταφύγιο της εφηβείας σου σε φανατικό κοινό της σειράς που θέλει απλά να βαρέσει μερικά σουτάκια στην κρεβατοκάμαρα του Γουίλ Σμιθ, να σαπίσει όλη μέρα στην πισίνα της βίλας ή απλά να απολαύσει ένα γεύμα στην τεράστια τραπεζαρία του Unkle Phil.

Οι κρατήσεις ανοίγουν στο κοινό στις 29 Σεπτεμβρίου για ολοήμερη διαμονή στις 2,3,8,11 και 14 Οκτώβρη. Φυσικά, θα τηρηθούν όλα τα απαραίτητα πρωτόκολλά για την COVID-19. Με 30 δολάρια και φυσικά αν είσαι στο Λος Άντζελες μπορείς να λες στα εγγόνια σου ότι έμεινες στη βίλα του Γουίλ Σμιθ, περίπου.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

YOOOO!! Y’all think we should rent out the @freshprince house?? We’re making it happen with the squad at @airbnb!! #FreshPrince30th

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Will Smith (@willsmith) στις

Ο ηθοποιός πόσταρε την αγγελία του Airbnb -που εννοείται έχει φιλανθρωπικό σκοπό- μιας και τα κέρδη θα διατεθούν σε ένα κοινωνικό πρόγραμμα για τους νέους που χρειάζονται τα κατάλληλα εφόδια για να αντιμετωπίσουν την δύσκολη καθημερινότητά τους, το Boys & Girls Clubs of Philadelphia. Είναι ένα υπέροχο μαρκετινίστικο κόλπο για την επέτειο των 30 χρόνων της δημοφιλούς σειράς και το reunion της οικογένειας Μπανκς που θα προβληθεί στο HBOmax.