Στο 5ο νηπιαγωγείο Ρεθύμνου, ψεκασμένος παπάς σκάει με βασιλικό ή δυόσμο για να μπουγελώσει πιτσιρίκια με αγιασμένο νερό, αλλά τελικά απασφαλίζει και παθαίνει κάτι πολύ κακό, μπουρδουκλώνοντας ένα κάρο σακατεμένες σκατοψυχιές, μπροστά σε χρωματιστά καπέλα, παιδικές τσάντες και παιδάκια που θέλουν να πάνε σπίτι .

“Δεν είμαι μέσα ενημέρωσης, είναι μέσα εξαπάτησης” και άντε να τον μαζέψεις χαρακτηρίζοντας “συριζαίους” του γονείς που τόλμησαν να φορέσουν μάσκες στα παιδιά τους και που μονολογούσαν “Τελείωνε ρε άνθρωπε, έχουμε και δουλειές”.

Προφανώς ο ρασοφόρος δεν χαμπαριάζει Χριστό και συνεχίζει πως η μάσκα είναι αντισυνταγματική και αν έχει λεφτά ή χρόνο για πέταμα, μπορείς να πας τον αστυνομικό που θα σε τραμπουκίσει στο φυσικό δικαστήριο. Όταν πύκνωσαν οι διαμαρτυρίες, ο ιερέας άρχισε να σκούζει πως παραδίδει και κατοίκων κατήχηση, ξερνώντας κάμποσο φασισμό με ατάκες τύπου “συλλαλητήρια για τον Φύσσα, τον Γρηγορόπουλο και τους ομοφυλόφιλους”.

Το γεγονός προκάλεσε την αντίδραση της Ιεράς Μητρόπολης Ρεθύμνου, η οποία σε ανακοίνωσή της τονίζει ότι οι απόψεις του συγκεκριμένου ιερέα δεν εκφράζουν τα μέλη του Ιερατικού Συνδέσμου και “εύχεται και προσεύχεται” να συνειδητοποιήσει άμεσα το λάθος του.

Ναι, καλά!