Η καινούργια σχολική χρονιά άρχισε και και δεν είχαμε καμία ψευδαίσθηση ότι δεν θα έχουμε ευτράπελα. Οι καινούργιοι νόμοι για την αντιμεώπιση του COVID 19, είχαν σηκώσει θύελλα αντιδράσεων αρκετό καιρό τώρα και  περιμέναμε τη σημερινή μέρα για να δούμε πως μπορεί η πραγματικότητα να ξεπεράσει κάθε φαντασία. 

1) ΠΑΟΚ Σ’ ΑΓΑΠΩ, ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ, ΜΕ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΜΑΖΙ ΠΑΙΔΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΝΕΝΑΣ

Βουνό το δίκιο της συγκεκριμένης μάνας με τατού ΠΑΟΚαρας στο μπράτσο. Τα περισσότερα ζευγάρια αντιμετωπίζουν ούτως ή άλλως πρόβλημα συνεννόησης σε πολλά θέματα που αφορούν το παιδί τους. Έρχεται τώρα στα πίσω πίσω και κάποιο υπουργείο να πει τα δικά του; 

https://www.youtube.com/watch?v=G2LHFvkpUBY

 

2) “Φίμουτρο ελεύθευρου λόγου”

Φίμουτρα και παιδομαζόματα (έτσι το έγραψε ο μάστορας) μυρίστηκε κάποιος γονιός – λαγωνικό. Ό,τι δεν κατάφερε κάποτε ο κατακτητής, θα προσπαθήσει να το κάνει ένας ιός. Η ιστορία επαναλαμβάνεται.

 

3) “Το πολύ πολύ να μην πάει ένα χρόνο σχολείο”

Και αν δεν πάει και καθόλου δηλαδη τι θα γίνει, θα συμπληρώσω εγώ. Ο παππούς μου δεν πήγε ούτε δημοτικό, για υπογραφή έβαζε έναν σταυρό και έζησε μέχρι τα 94 παρακαλώ.

https://www.youtube.com/watch?v=xXxOWiyTros

 

4) “Μην υπογράψεις κερατά. Μην υπογράψεις”​

Έτσι απάντησε στον Μάνο Κατράκη η μάνα του, όταν τη ρώτησε αν θα ήθελε να υπογράψει τη δήλωση μετάνοιας για να μην εξοριστεί. Κάτι τέτοιο είχε στο μυαλό της η συγκεκριμένη κυρία όταν ο γιος της ζητούσε να μπει για μάθημα. 

https://www.youtube.com/watch?v=NUWNYL0lMV0

5) Πατέρας ξυλοκόπησε δάσκαλο γιατί ζήτησε απο το παιδί του να φορέσει μάσκα

Ο μαθητής ήθελε να μπει στο σχολείο χωρίς μάσκα και ο δάσκαλος, εαν είναι ποτέ δυνατόν, ζήτησε απο τον νεαρό και τον πατέρα να εφαρμόσουν τον νόμο, δηλαδή να βάλει ο νεαρός μάσκα για να μπει στο σχολείο. Ο πατέρας ένιωσε προσβεβλημένος και θεώρησε ότι έπρεπε να δείρει τον δάσκαλο για να ξεπλυθεί αυτή η ντροπή. Κρήτη 2020.

Μου αναφέρθηκε περιστατικό λεκτικής και σωματικής βίας εναντίον εκπαιδευτικού σε σχολείο στα Χανιά από γονέα που…

Δημοσιεύτηκε από Niki Kerameus στις Δευτέρα, 14 Σεπτεμβρίου 2020