Είναι Σάββατο. Βγαίνεις απο το σπίτι πας στα Cargo House, παίρνεις ένα ρόφημα στο χέρι και πας στο κέντρο να ψωνίσεις τα καινούργια Blue Ribbon’s σου. Τα έψαξες στο auctionweb αλλά δεν άξιζε τον κόπο. Γυρνάς σπίτι χαρούμενος, ανοίγεις μια brad και βάζεις να δεις επαναλήψεις six of one.

Δεν έχεις ιδεά τι είναι αυτά που διαβάζεις; Ε λοιπόν αν δεν είχαν γίνει κάποιες αλλάγες την τελευταία στιγμή, θα τα ήξερες όλα. Δεν πιστεύεις; Backrubισε το!

 

BackRub – Google

 

Μπαγκράμπισε το τηλέφωνο της ψησταριάς, βρες στο μπακραμπ την οδό και άλλες τέτοιες εκφράσεις θα ήταν στο καθημεριινό μας λεξιλόγιο καθώς BackRub ήθελαν αρχικά να λέγεται η Google.

 

Mr. Cauliglower – Mr. Bean

Ή ακόμα καλύτερα ο κύριος Κουνουπίδης παραλίγο να ήταν το όνομα του Mr. Bean ευτυχώς κάποιος το έκοψε.

 

Smile – Queen

Έ μην κοροΪδευόμαστε, πως θα ταίριαζε ο ίσως μεγαλύτερος σόουμαν όλων των εποχών σε συγκρότημα που το όνομα του θα ήταν Smile; Σιγά μην βάζαμε τον Μέρκιουρι φρόντμαν και στα ζουζούνια.

 

Six of One – Friends

Το ξέρω δεν μπορείς καν να το σκεφτείς, κάπως χτυπάει error στο μυαλό σου, το ίδιο και σε εμάς. Προχωράμε.

Mortimer – Mickey Mouse

 

 

Με το χέρι στην καρδιά, δεν του ταιριάζει λίγο; Το μόνο πρόβλημα που θα υπήρχε, θα ήταν στους 50+ (οχι του ΣΥΡΙΖΑ), που δεν θα έλεγαν τα πάντα Μίκιμαο αλλά Μόριμερ.

Brad’s Drink – Pepsi

 

Μεταξύ μας, είτε Brad’s Drink, είτε Pepsi, όλοι Coca Cola θα ζητούσαμε και αν δεν είχε θα λέγαμε φέρε απλά ότι Coca Cola έχεις.

3000 – Pretty Woman

Αρκετά έυκολο αυτό . 3000 ήθελαν να έιναι ο τίτλος ταινίας, γιατί τόσα δολάρια προσέφερε στην Τζούλια Ρόμπερτς για να περάσει μια εβδομάδα μαζί του, ο Ρίτσαρντ Γκιρ. Ανοιχτοχέρης.

Blue Ribbon – Nike

 

Μα είναι δυνατόν; Θυμίζει όνομα μπέργκερ σε φαστφουντάδικο. Ένα τσιζ, μια κοτομπουκιές και θα δοκιμάσουμε και αυτό το μπλού ρίμπον. Αααα. Και μία κόκα κόλα. (Στα έλεγα πιο πάνω)

Auctionweb – Ebay

 

Η σελίδα που μπορείς να βρεις απο λαστιχάκι για τα μαλλιά μέχρι κάποιο τάνκ, αρχικά ήταν να ονομαστεί Auctionweb.

Cargo House – Starbucks

Το αξιοσημείωτο εδώ είναι ότι το αρχικό όνομα ήταν Starbucks και ένας μέτοχος σκέφτηκε ότι θα ήταν καλή ιδέα να αλλάξουμε όνομα και να το κάνουμε Cargo House. Χμμμ..Όχι;

Τα τσεκάραμε από εδώ.