Η προβαλλόμενη από τα ΜΜΕ ως “διοργανώτρια” των διαμαρτυριών ενάντια στις μάσκες στα σχολεία, Μαρία Θεοχαρίδου, “χτύπησε” στο δελτίο ειδήσεων του MEGA και στον Νίκο Ευαγγελάτο. Η αγανακτισμένη μητέρα που διψά για παρακράτο, ήταν υποψήφια βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης με τη ναζιστική εγκληματική οργάνωση Χρυσή Αυγή το 2019, όπως και με τη δημοτική παράταξη των υπόδικων το 2014. Σήμερα, ζει ξανά τον μύθο της απολαμβάνοντας την υπερπροβολή από διάφορα κανάλια που για ακόμη μια φορά κάνουν χάζι το επικύνδυνο προβάλοντας το απλά σαν ηλίθιο.

Σαν όλα τα ποντίκια που πηδάνε από το πλοίο όταν βουλιάζει, η εν λόγω κυρία έχει προσχωρήσει ήδη στο νέο ακροδεξιό μόρφωμα του υπόδικου Κασιδιάρη κάτι που δεν μας ρίχνει σίγουρα απ’ τα σύννεφα. Το “αυθόρμητο κίνημα” κατά της μάσκας από δήθεν “αγανακτισμένους κατοίκους”, είναι η μεγαλύτερη απόδειξη ότι το ψάρι δεν έπαψε ποτέ να βρωμάει απ’ το κεφάλι και διαρκώς σαπίζει προς τα μέσα. 

https://www.youtube.com/watch?v=wNtXp_CS21k

Παρόλα αυτά, αξίζει να σημειωθεί ότι την ίδια ώρα, στον εισαγγελέα πρωτοδικών έφτασε το “κίνημα” της μάσκας, στο οποίο όσοι συμμετέχουν αντιτίθενται στη χρήση της αλλά και στην υποχρεωτική εφαρμογή του μέτρου στα σχολεία. Πιο συγκεκριμένα, δημοσιεύματα το τελευταίο διάστημα, επικαλούνται καταγγελίες εκπροσώπων των Ομοσπονδιών δασκάλων και καθηγητών ότι δέχονται εξώδικα από γονείς που αντιτίθενται στη χρήση μάσκας προς καθηγητές που τους “προειδοποιούν” ότι θα τους αντιμετωπίσουν με ένδικα μέσα αν επιβάλλουν τη χρήση της προστατευτικής μάσκας στα παιδιά τους. Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο εισαγγελέας πρωτοδικών Βαγγέλης Ιωαννίδης, με αφορμή τα δημοσιεύματα αυτά, έδωσε παραγγελία για τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης ώστε να εξακριβωθεί αν διαπράττονται αξιόποινες πράξεις.

Πιο συγκεκριμένα, δημοσιεύματα το τελευταίο διάστημα, επικαλούνται καταγγελίες εκπροσώπων των Ομοσπονδιών δασκάλων και καθηγητών ότι δέχονται εξώδικα από γονείς που αντιτίθενται στη χρήση μάσκας προς καθηγητές που τους “προειδοποιούν” ότι θα τους αντιμετωπίσουν με ένδικα μέσα αν επιβάλλουν τη χρήση της προστατευτικής μάσκας στα παιδιά τους. Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο εισαγγελέας πρωτοδικών Βαγγέλης Ιωαννίδης, με αφορμή τα δημοσιεύματα αυτά, έδωσε παραγγελία για τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης ώστε να εξακριβωθεί αν διαπράττονται αξιόποινες πράξεις.