Το “The Booth”, είναι μια καθημερινή εκπομπή που ξεκίνησε αρχές καλοκαιριού στην τηλεόραση και τελικά θα βγάλει χειμώνα. Τέσσερις γυναίκες της showbiz, με διαφορετικά μαλλιά και προσωπικότητα λύνουν τους προβληματισμούς ενός κόσμου που πολλές φορές σπάνε την κρούστα της μοναξιάς με ένα τηλεφώνημα.

Παρόλα αυτά, αν εξαιρέσεις κάποιες “βαριές” ιστορίες, που σίγουρα δεν θα βρουν ανακούφιση σε μια 3λεπτη σύνδεση, πολλά απ’ τα τηλεφωνήματα είναι απολαυστικά όπως και οι αντιδράσεις των γυναικών της εκπομπής.

Εξηγούμαστε με τα παρακάτω βίντεο, για να μη λες πως τα βγάζουμε απ’ το μυαλό μας. 
*Οι τίτλοι μιλάνε από μόνοι τους. 

1. “Είμαι έγκυος. Δεν θέλω να κάνω σεξ μην ακούει το μωρό”

Η Αγγελική είναι 25 χρονών, έχει 3 χρόνια σχέση και είναι 3 μηνών έγκυος. Το πρόβλημα ξεκινάει απ’ το γεγονός ότι φοβάται να συνευρεθεί με τον σύντροφό της όχι για κάποιον ιατρικό λόγο, αλλά για να μην ακούσει κάτι το μωρό. Το μωρό που είναι στην κοιλιά. Το μωρό που έχει ακόμη 6 μήνες μέχρι να πατήσει στεριά. Η Αγγελική δεν έχει ανάγκη από συμβουλές. Από ενημέρωση έχει ανάγκη!

2. “Το αγόρι της Φαίης της μιλάει στα αρχαία ελληνικά”

Η 22χρονη Φαίη έχει σχέση με ένα αγόρι εδώ και 3 μήνες. Τον ήξερε και από πιο παλιά μιας και ήταν σε κοινή παρέα. Τον τελευταίο καιρό, έχουν έρθει πιο κοντά όμως έσκασε απ’ το πουθενά προβληματάρα για γέλια και για κλάματα. Το αγόρι της μιλάει κάποιες φορές και στα αρχαία, με τη Φαίη να μην καταλαβαίνει Χριστό. Η Φαίη δεν ξέρει πως να του πει ότι τις περισσότερες φορές μιλάει μόνος του και γενικά τι φάση; 

3. “Δεν ξυρίζει τα πόδια της η κοπέλα μου”

Ο Παύλος είναι 30 και έχει σχέση με μια κοπέλα η οποία δεν θέλει να ξυρίζει τα πόδια της (μαγκιά της). Το γεγονός αυτό, τον ενοχλεί (μαγκιά του) και έχει αρχίσει να σκέφτεται να τη χωρίσει, ειδικά τώρα που άρχισε να μην ξυρίζει ούτε τις μασχάλες της. Προχωράμε!

4. “Το αγόρι της Ναταλίας σκαλίζει τη μύτη του”

Η 27χρονη Ναταλία έχει πρόβλημα με το αγόρι της. Είναι 4 μήνες μαζί και δεν ξέρει αν θέλει να συνεχίσει μαζί του ή όχι γιατί εκείνος κάνει κάτι που την ενοχλεί πολύ. Σκαλίζει την μύτη του συχνά. Ναταλία εσύ δεν σκαλίζεις τη μύτη σου;

5. “Ειρήνη: To αγόρι μου έχει φετίχ με τα πόδια, αλλά εγώ γαργαλιέμαι”

Η 28χρονη Ειρήνη έχει σχέση έξι μήνες με το αγόρι της και είναι πολύ καλά. Το ζήτημά της είναι όμως, πως αυτός έχει αδυναμία στα πόδια της κατά την ερωτική πράξη, με αποτέλεσμα να γαργαλιέται. Όταν η Ειρήνη τραβιέται εκείνος νομίζει ότι δεν θέλει, γεγονός που δεν συμβαίνει και έτσι θέλει συμβουλές για το τι να κάνει.​ Πες του το κοριτσάρα μου!