Το teasing γύρω από την πολυαναμενόμενη ταινία Dune φτάνει σιγά σιγά προς το τέλος του, μιας και πριν λίγες ώρες κυκλοφόρησε το πρώτο trailer. 

Όπως λογικά ήδη ξέρεις, η ταινία είναι βασισμένη στο βιβλίο του Frank Herbert που κυκλοφόρησε το 1965. Έχει περάσει και από τις κινηματογραφικές οθόνες (1984) κάτω από το πρίσμα του David Lynch, αλλά και από τις τηλεοπτικές το 2000. Τώρα την κινηματογραφική του μεταφορά ανέλαβε ο Denis Villeneuve, με αρκετή εμπειρία στο sci-fi. Να σου θυμίσουμε κάπου εδώ το Blade Runner 2049 και το Arrival; 

Όπως λογικά ήδη ξέρεις, η ταινία διαδραματίζεται σε έναν μακρινό πλανήτη, στον οποίο ανακαλύπτεται μια εξαιρετικά σημαντική πηγή ζωής, το “spice”. Από άποψη cast, αυτή την ανακάλυψη καλούνται να διαχειριστούν οι Timothée Chalamet, Oscar Isaac, Stellan Skarsgård, Zendaya, Jason Momoa, Josh Brolin, Javier Bardem, Rebecca Ferguson και Dave Bautista.

Στο μεταξύ, η ταινία έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει τον Δεκέμβριο, και το παρακάτω trailer είναι το μοναδικό πράγμα που έχεις μέχρι τότε: