O Θανάσης Παπακωνστντίνου, επέστρεψε μετά από δύο χρόνια, όχι στην Τεχνόπολη, όχι στην Πλατεία Νερού, όχι σε οποιονδήποτε γενικά χώρο έχουμε συνηθίσει να το συναντάμε.

Αν και στις αρχές καλοκαιριού είχαν αρχίσει να ανακοινώνονται κάποιες εμφανίσεις του, προσπαθώντας δεύτερη φορά και αρχές Σεπτέμβρη, τελικά η πανδημία μας κράτησε σε απόσταση πολύ μεγαλύτερη των δύο μέτρων.

Τελικά, το Σάββατο 5/9 ο Θανάσης εμφανίστηκε στα σαλόνια, στις ταράτσες, στα μπαλκόνια και στις αυλές μας, δηλώνοντας “Απροστάτευτος”, αφήνοντας στο τέλος του λάηβ, νωρίς το πρωί, μια γλυκόπικρη γεύση.

Η πλατφόρμα estage, που θα μεταδίδονταν το λάηβ, αντιμετώπισε αρχικά με χιούμορ το μεγάλο όπως αποδείχτηκε τεχνικό πρόβλημα, μιας και πολλοί ήταν αυτοί που μπήκαν να αγοράσουν εισιτήριο την ώρα που άλλοι προσπαθούσαν να συνδεθούν για τη συναυλία που ξεκινούσε. Η πλατφόρμα κατήγγειλε κακόβουλους παράγοντες και ανακοίνωσε και δεύτερο λάηβ την Κυριακή 6/9.

Η συναυλία ξεκίνησε με περίπου δύο ώρες καθυστέρηση, με πολλούς από εμάς να είμαστε ήδη μεθυσμένοι. Μέχρι εκείνη την ώρα, το Internet οργίαζε στο Facebook και γενικά “τα λεφτά μας πίσω”.

Χαλαρώστε φιλαράκια μας, εδώ χανόμαστε μέσα στο 2020, μη σπαταλάτε άσκοπα τόση ενέργεια. Στην τελική, να θυμάστε πως “Όλα στραβά γινήκανε και όλα είναι ωραία”.  

1. Ο Ψύχραιμος

2. Ο “Δεν καταλαβαίνω τι ρωτάω”

3. Ο τύπος που χρειάζεται κάθε παρέα που πάει μαζί διακοπές

4. Ο Πρόθυμος

5. Ο Αισιόδοξος

6. ΕΜΕΙΣ!

7. Ο Συναυλιάκιας

8. Ο Στιχουργός

9. Ο “πιες λίγο να χαλαρώσεις ρε bro”

10. Ο πάντα επίκαιρος

11. Ο “ξέρω από γυναίκες. Ξέρει!

12. Το γεγονός