Μετά τον χαμό που έκαναν οι δηλώσεις του Κωνσταντίνου Κυρανάκη ήταν πολύ λογικό να αναρωτηθούμε για το βιογραφικό του νεαρού πολιτικού. Μετά απο σχετικό “ρεπορτάζ” που κάναμε, βρήκαμε και σας παρουσιάζουμε δουλειές που έχει κάνει. Η λίστα είναι μεγάλη παρά το νεαρό της ηλικίας του. 

 

        

1. Περνούσε πίσω από τη Ντίνα Κώνστα στους Δύο Ξένους

Πριν τον κερδίσει η πολιτική, ο Κωνσταντίνος πειραματίστηκε με την τέχνη. Αποκορύφωμα στη σύντομη τηλεοπτική καριέρα του, ένα guestαrιλίκι στους Δύο Ξένους. 

2. “Ρόμπιν” του πατέρα Κλεομένη

Όταν ο Κωνσταντίνος προσπαθούσε να βρει τον Θεό, κόλλησε 2-3 ένσημα δίπλα στον Πατέρα Κλεομένη. Ένα bromance που είχε άδοξο τέλος όταν ο Κωνσταντίνος γνώρισε τη Νίκη Κεραμέως.

 

3. Μπετατζής με τον Γιακουμή

Τις μέρες που τα πράγματα δεν πήγαιναν και τόσο καλά, ο Κωνσταντίνος έπρεπε και έκανε κάποια μεροκάματα ως μπετατζής σε οικοδομές μαζί με τον Γιακουμή από το “Κλάμα βγήκε απ’ τον παράδεισο”. 

4. Σημαιοφόρος Τριψίδης

Με ψευδώνυμο στο πολεμικό ναυτικό κόλλησε κάποια ένσημα ο Κωνσταντίνος και όλα αυτά για να μάθει την τέχνη και να είναι έτοιμος για το υπουργείο Άμυνας. Η αλήθεια είναι ότι εκεί πήγαιναν αρκετά καλά τα πράγματα, ώσπου μια μέρα…..

 

 5,  Νεροκουβαλητής σε συνέδρια της ΟΝΝΕΔ

Πριν γίνει communication specialist. Ο Κωνσταντίνος παιδάκι ακόμα, έκανε παράνομα μεροκάματα στα συνέδρα της ΟΝΝΕΔ. “Κώστα, πήγαινε παίξε μπάλα όπως όλα τα παιδία της ηλικίας σου”, του έλεγαν. “Όχι! Ποτέ! Πρέπει να δουλέψω!”, απαντούσε ο Κώστας. Ήταν δεν ήταν12 χρονών.

 

 

*Εννοείται πως κάνουμε πλάκα έτσι;