Το τέλος του Αυγούστου κι ο Σεπτέμβρης μας την φύλαγαν να την περάσουμε καυσωνικά, ώστε να γίνει η όλη φασούλα που βιώνουμε από τον Μάρτη, ακόμη πιο δύσκολη. Πάλι καλά που εμφανίζονται στην οθόνη μας και μερικές ειδήσεις και ξεχνιόμαστε, χαζεύοντας στα social media, μιας και ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ.  

Εκεί λοιπόν είδαμε την ούλτρα κουλ, επί γης θεότητα Σάλμα Χάγιεκ που διακοπάρει ακόμη στην Ελλάδα και πριν 2 μέρες γιόρτασε τα γενέθλια της στην Ελλάδα με φόντο το Αιγαίο. Η Σάλμα έγινε 54 και της πάει πολύ, για αυτό ελπίζουμε να γιορτάσει κι όλα τα επόμενα γενέθλια της, εδώ στα μέρη μας.  

Μάλιστα, αφού τώρα έχουμε πάρει το κολάι με τις υπηκοότητες σε διάσημους stars, μετά τον Τομ Χανκς και την Βικτόρια Χίσλοπ ας κάνουμε Ελληνίδα και την Χάγιεκ. Εμείς καλού κακού, έχουμε ξεκινήσει τη συλλογή υπογραφών να μην μας πιάσουν απροετοίμαστους.  

Εσύ, πάρε να έχεις τώρα την ανάρτηση για τα γενέθλια της στο Instagram, η οποία πήρε περίπου 1,8 εκατομμύρια likes και μην ξεχάσεις να υπογράψεις ε; Τον νου σου! Άλλωστε, όπως θα δεις πρώτος, πρώτος που της ευχήθηκε ήταν ο Άντονι Χόπκινς. Μην τα βάζεις λοιπόν με τον Χάνιμπαλ Λέκτερ!