“Με χτυπούσαν, με έπνιγαν, με άρπαζαν με βίαιο τρόπο. Ανέχτηκα πράγματα που κανείς δεν θα έπρεπε να ανέχεται”.

Το νέο ντοκιμαντέρ της Πάρις Χίλτον, “This Is Paris”, κάνει πρεμιέρα στις 14 Σεπτεμβρίου, στο κανάλι της στο YouTube. Η κάπως πάμπλουτη κληρονόμος μιλάει στο κλίμα της εποχής, τόσο για τη συναισθηματική όσο και για τη σωματική κακοποίηση που έχει δεχτεί από συντρόφους της.

Όλα ξεκίνησαν στην εφηβεία της, όταν δηλαδή φοιτούσε στο Provo Canyon, όπου και έγινε η αρχή για τις τοξικές σχέσεις που ακολούθησαν.

Το είχα συνηθίσει τόσο πολύ [τις συμπεριφορές κακοποίησης] στο Provo, που με έκανε να νιώθω πως είναι κάτι φυσιολογικό. Όλοι φαίνονταν τόσο καλά παιδιά και μετά φάνηκε ο αληθινός εαυτός τους. Γίνονταν ζηλιάρηδες ή προσπαθούσαν να με ελέγξουν. Και ερχόταν κάποιο σημείο που άρχιζαν να με κακοποιούν σωματικά, λεκτικά ή συναισθηματικά”.

Και συνεχίζει: “Βασικά δεν καταλάβαινα τι ήταν αγάπη ή σχέσεις. Νόμιζα πως το γεγονός ότι όλοι τους γίνονταν τόσο τρελοί, σήμαινε ότι ήταν ερωτευμένοι μαζί μου. Κοιτάζοντας πίσω, δεν μπορώ να πιστέψω πως άφηνα ανθρώπους να με μεταχειρίζονται έτσι”

Σχετικά με το sex tape που παραβιαστικά διέρρευσε το 2003, δήλωσε:

“Δεν θα άφηνα ποτέ κανέναν στη ζωή μου όπως [τον άντρα στην κασέτα, με τον οποίο έβγαινε εκείνη την περίοδο]. Συνάντησα τον χειρότερο άνθρωπο που θα μπορούσα ποτέ να βρω και αν δεν είχα πάει στο Provo, δεν θα είχαν καν διανοηθεί να τον βάλω στη ζωή μου. Το Provo επηρέασε τις μελλοντικές σχέσεις μου”.

Η 39χρονη, είναι πλέον ευτυχισμένη σε μια σχέση που μάλλον νιώθει ασφαλής. “Προηγουμένως, δεν πίστευα πως ήμουν έτοιμη για μια καλή σχέση. Αλλά έμαθα τόσο πολλά. Και νιώθω ευγνώμων που βρήκα το απόλυτο ταίρι μου”.