Οι φίλοι του ποδοσφαίρου σίγουρα θα θυμόμαστε τον ξεπέταγμα του Βασίλη Κουτσιανικούλη. Ήταν λίγο πριν πάρει μεταγραφή στον ΠΑΟΚ το 2009, όταν και σε ένα ματς στο ΟΑΚΑ είχε κερδίσει σχεδόν μόνος του τον Παναθηναϊκό, με την ομάδα του, τον Εργοτέλη. Τότε όλοι τον χαρακτήρισαν “Νέο Μέσσι”, αλλά η φάση δεν πήγε τόσο καλά.
Ο “Κούτσι” δεν κατάφερε ποτέ να ανταποκριθεί στις προσδοκίες με αποτέλεσμα να γίνει απλά ένας καλός παίκτης για τις μικρότερες κατηγορίες, ενώ ακολουθώντας τη μάστιγα της εποχής έγινε και YouTuber.
 
Απ’ ό,τι φαίνεται βέβαια, οι απόψεις του Βασίλη είναι σαν τις εμφανίσεις του στον ΠΑΟΚ, ok, δεν πεθαίνουμε να ασχοληθούμε με αυτές κιόλας. Γιατί; Γιατί ο πρώην ανταγωνιστής του Λιονέλ Μέσσι, μέσω ενός post στο Facebook μας ενημέρωσε ότι δεν υπάρχει κορονοϊός, ότι μέσω αυτού θέλουν να μας ελέγξουν και όλα αυτά τα όμορφα, κλισέ πλέον, επιχειρήματα. Γιατί ναι ο Ένας Μέσσι έχει drama με τη Μπαρτσελόνα και ο άλλος με την επιστήμη…
 
Δες το post:
 
“ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΠΟΥ ΣΚΟΠΕΥΟΥΝ ΝΑ ΦΟΡΕΣΟΥΝ ΜΑΣΚΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ

Καταρχάς έχουν ξοφλήσει όλοι, είναι ζήτημα ημερών. Απλά προσπαθούν να τρομοκρατούν τον κόσμο με άκυρες απειλές. Όσο για την κατάσταση που επικρατεί θα σας πω κάποια πράγματα. Δεν ονομάζεται μάσκα, αλλά ΦΙΜΩΤΡΟ και έχει σκοπό την κοινωνική διάλυση προς μία κοινωνία μούγκας και υποταγής. Εξάλλου, τα ίδια παιδιά που θα φοράνε μάσκα στο σχολείο, αυτά τα ίδια παιδιά θα παίζουν το απόγευμα μεταξύ τους σε παιδικές χαρές ή σε σπίτια χωρίς μάσκες. Επομένως προς τι η επιβολή μάσκας με τη βία; Κανένας μάσκα πουθενά. Και εννοείται όχι στα σχολεία. Όσοι φοβάστε να σας υπενθυμίσω ότι αν δεν πάει κανένα παιδί σχολείο, τότε θα αναγκαστούν να αποσύρουν τη μάσκα θέλουν δε θέλουν. Πανδημία δεν υπάρχει με 250 θανάτους ηλικιωμένων με βαριά νοσήματα που στη συνέχεια βαφτίστηκαν κοβιντ(δήλωση τσιοδρα). Είδατε ποτέ να αρρωστήσει ή να πεθάνει κανένα παιδί. ΟΧΙ! Επίσης τα τεστ που σε βγάζουν θετικό σημαίνει ότι έχεις το αντίσωμα των κορονοϊιών στο DNA σου και όχι ότι είσαι μολυσμένος. Το 90% του πληθυσμού το έχουμε. Χρωμόσωμα-8 ονομάζεται και είναι υπεύθυνο για την άμυνα κατά των ιών και κυρίως κατά του καρκίνου. Αυτό θέλουν να εξουδετερώσουν με το εμβόλιο για να μην έχει ο κόσμος αντισώματα και να πεθαίνει. Δεν υπάρχει ιός covid. Είναι η ονομασία του σχεδίου, το οποίο θέλουν να το ολοκληρώσουν με τον καθολικό εμβολιασμό(vaccination) για να αποκτήσουμε όλοι ταυτότητα εμβολίου(ID).

C ertification

O f

V accination

ID

19 είναι το έτος που ξεκίνησε(2019).

Όταν επικαλούνται “πανδημία φονικού ιού” και ανοίγουν τα σχολεία, τότε είναι δολοφόνοι παιδιών από πρόθεση και οι γονείς οφείλουν να μη στείλουν τα παιδιά τους σχολείο για να τα προστατέψουν. Αλλιώς ας ανακαλέσουν τη λέξη πανδημία και ας καταργήσουν τις μάσκες από παντού. Αν επιμένουν στην πανδημία, τότε υποχρεούνται από το νόμο να κλείσουν τα σχολεία.

Οι ιοί είναι τόσο μικροσκοπικοί που εισχωρούν ακόμα και από τα μάτια, τα αυτιά, ακόμα και από τους πόρους του δέρματος. Αν ήταν να μας προστατεύει ένα απλό ηλίθιο υφασμάτινο φίμωτρο, τότε στα εργαστήρια ιολογίας δεν θα φόραγαν ολόσωμες σφραγισμένες στολές με εξωτερική παροχή οξυγόνου.

Αυτά.. για να ξέρετε περί τίνος πρόκειται…

Και επειδή σας έχουν δημιουργήσει τύψεις περί ατομικής ευθύνης, εξηγώ: Αν αρρωστήσεις για οποιοδήποτε λόγο έστω και ένα απλό κρύωμα, δεν θα πας ποτέ δίπλα σε συνάνθρωπο να βήξεις ή να φτερνιστείς. Αυτό λέγεται ατομική ευθύνη. Αν είσαι υγιής χωρίς συμπτώματα μπορείς να κυκλοφορείς ελεύθερος όπου και όπως θέλεις. Και τέλος, δεν έχει υπάρξει ποτέ στην ιστορία “φονικός ιός” που να μην εμφανίζει κανένα απολύτως σύμπτωμα. Αρρώστια χωρίς συμπτώματα, ονομάζεται απλά ΑΠΑΤΗ.

Λέτε ξαφνικά να κόπτονται για την υγεία σας και να προσπαθούν να σας προστατέψουν με τη βία;;; Ούτε στις χειρότερες πανδημίες δεν έχει γίνει αυτό. Γι αυτό λοιπόν συνέλθετε και ελάτε στα λογικά σας εσείς οι ελάχιστοι που ακόμα πιστεύετε σε όλη αυτή την πλεκτάνη. Και να ξέρετε ότι δεν υπάρχουν κυρώσεις για τίποτα από όλα αυτά. Θέλουν απλά να σας εκφοβίσουν μέσα από τα ΜΜΕ και φτιάχνουν παράνομα ΦΕΚ & ΠΝΠ τα οποία γράφτηκαν χωρίς σύσταση βουλής σε σώμα και δεν έχουν υπογραφές. Και το πιο σημαντικό: Μη δεχτείτε ούτε εσείς ούτε να παιδιά σας να γίνει οποιοδήποτε είδους τεστ. Κανένας δεν έχει το δικαίωμα να συλλέξει γενετικό υλικό ή οποιαδήποτε υγρό από το σώμα σας χωρίς τη γραπτή σας συναίνεση. Αν γίνει με τη βία, τιμωρείται με φυλάκιση ο δράστης τέτοιας ενέργειας. Φτύστε τους στα μούτρα λοιπόν και μην τους φοβάστε. Απλά ξεψυχούν..”.

 

Άσε μας ρε Κουτσιανικούλη…