Είναι πολύ πιθανό που λες, να φτάσει αυτή η μέρα που κανένας φίλαθλος της Μπαρτσελόνα, δεν περίμενε να συμβεί. Ναι, μιλάμε προφανώς για την αποχώρηση του Μέσι από τους Μπλαουγκράνα, μιας κι ο Αργεντινός μπαλαδόρος αισθάνεται θλιμμένος στην τοποθεσία Βαρκελώνη εδώ και καιρό. Ειδικά μετά τον διασυρμό με 2-8 από την Μπάγερν τα πράγματα έγιναν ακόμη πιο δύσκολα μεταξύ του Λιονέλ και της διοίκησης της ομάδας. Εν τω μεταξύ κάποια πουλάκια από την Πρέμιερ Λιγκ, μιλάνε για γάμο Μάντσεστερ Σίτι και Μέσι με κουμπάρο Γκουαρδιόλα. Ωστόσο, από τη μία η πλευρά του παίχτη θέλει να μείνει ελεύθερος και να συνεχίζει να μαζεύει Χρυσές Μπάλες σε άλλες παραλίες κι από την άλλη η Μπαρτσελόνα ζητάει 700 μύρια, για να τον ξεπροβοδίσει και να πάει στο καλό. 

Χθες λοιπόν, ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Γιόσεπ Μαρία Μπαρτομέου, συνοδευόμενος από το μέλος του διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου Χαβιέρ Μπόρντας και δικηγόρους της «Μπάρτσα» συναντήθηκε με τον πατέρα του Λιονέλ Μέσι και τον αδελφό του, Ροντρίγκο, παρουσία του οικογενειακού δικηγόρου τους Χόρχε Πεκούρτ. Η συνάντηση έγινε στο αναμενόμενο ψυχροπολεμικό κλίμα, αντίστοιχων συναντήσεων στο παρελθόν, με το γυαλί ραγισμένο.  

Τα συμπεράσματα της πρώτης άκαρπης συνάντησης είναι ωστόσο, ότι τους χωρίζουν 700 μύρια για να τα βρουν. Ο Μήτσος Μπαρτσελόνα στο Facebook ωστόσο, έχει ακόμη πίστη γιατί 5 ο ένας πάνω, 5 ο ένας κάτω στο τέλος θα τα βρουν. Άλλωστε, δεν χαλάνε οι φιλίες για το μισό ΑΕΠ της χώρας ρε μαλάκα!