Το ξέρω, πως ζούμε περίεργες μέρες. Δεν χρειάζεται να επεκταθώ περαιτέρω, νομίζω. Για αυτό τον λόγο είπαμε να ξεκινήσουμε τα κουβαρνταλίκια και να σου δώσουμε έναν καλό λόγο, να ξεχάσεις το τέλος του καλοκαιριού (ημερομηνιακά μιλάμε πάντα, γιατί εμείς συνεχίζουμε να ιδρώνουμε και τον Σεπτέμβρη). Βλέπεις, ο Σεπτέμβρης είναι ο μήνας που γενεθλιάζει ο Jack Daniel, ο άνθρωπος που κρύβεται πίσω από το πιο διάσημο ουίσκι του γαλαξία για αυτό και σκεφτήκαμε να το γιορτάσουμε όλοι μαζί.  

Από σένα, δεν θέλουμε πολλά. Μην νομίζεις ότι θα σε παιδέψουμε δηλαδή, βάζοντας σε μια σειρά από απονενοημένες δοκιμασίες, για να κερδίσεις μία από τις έξι φιάλες Jack Daniel΄s Old No. 7. To καλοκαίρι που λες την ιδρώσαμε τη φανέλα φτιάχνοντας ένα site για την περίσταση, όπου μπορείς να μπεις και να διαβάσεις όλα τα σημαντικά ανδραγαθήματα του Jack Daniel. Έτσι λοιπόν, θα μάθεις την ιστορία του μυστηριώδους αυτού τύπου που έδωσε γεύση, σε πολλά από τα βράδια μας. Θα μπεις στον κόσμο του δημιουργού αυτού του μοναδικού αποστάγματος, που συνεχίζει να φέρνει το Tenessee στη ζωή μας, τροφοδοτώντας με ιστορίες εμάς και τα αγαπημένα μας πρόσωπα. 

Αφού τελειώσεις λοιπόν το διάβασμα, μπορείς να συμπληρώσεις το ονοματεπώνυμο και το mail σου και να στείλεις τη δική σου ευχετήρια κάρτα, στον Jack Daniel, που γεννήθηκε κάποιον μακρινό Σεπτέμβρη! Be creative και μη σε σκιάζει φοβέρα καμιά! Όλα τα άλλα άφησε τα, πάνω μας. 

Όλες οι πλήροφορίες, εδώ!