Τη Γουίγκαν λίγο-πολύ θα τη θυμόμαστε οι περισσότεροι απ’ τα παλιότερα χρόνια, όταν και ήταν στα σαλόνια της Premier League. Ενώ αρκετοί επίσης θα την έχουμε συναντήσει σε κάποιο Fifa ή Footbal Manager και θα την έχουμε ξεχέσει, επειδή μας έκοψε βαθμούς στον δρόμο για το 6ο συνεχόμενο.
 
Ε, πλέον αυτή η ομάδα δεν περνάει και την καλύτερη φάση της. Με τις καταστάσεις να είναι δύσκολες και τα οικονομικά της ήδη άσχημα, η Αγγλική ομάδα έχει μπει σε καθεστώς αναγκαστικής οικονομικής διαχείρισης. Με τη φάση να μοιάζει τέρμα ζόρικη, το κλαμπ αποφάσισε να κάνει διάφορες δημοπρασίες, ώστε να μαζευτούν επιπλέον χρήματα.
 
Ο τερματοφύλακας της ομάδας, Τζέιμι Τζόουνς, ο οποίος έχει το πιο Αγγλικό όνομα στην ιστορία των Αγγλικών ονομάτων, αποφάσισε να δημοπρατήσει το μετάλλιο ανόδου, που είχε κατακτήσει στο παρελθόν στην LeagueOne. Ένας οπαδός της ομάδας, έκανε τη μεγαλύτερη προσφορά και κατάφερε να το κάνει δικό του. Δεν το κράτησε όμως…
 
Λίγο μετά, ο Μαρκ Χόλτσγουορθ, όπως είναι το όνομα του, αποφάσισε να πάει στο γήπεδο της ομάδας και να το επιστρέψει πίσω στον κίπερ της ομάδας. Μια κίνηση που δείχνει πως ο συγκεκριμένος τύπος σέβεται όσο τίποτα τους κόπους του ποδοσφαιριστή και φυσικά αγαπάει την ομάδα του αγνά, πιστά και όμορφα. Εμείς απ’ την πλευρά μας, ναι, τέτοιους οπαδούς θέλουμε!
 
https://twitter.com/footballdaily?ref_src=twsrc%5Etfw