Και η “φούσκα” καλά κρατεί. Χθες είχαμε τον πρώτο αγώνα του δεύτερου γύρου των playoffs του ΝΒΑ. Εκεί οι Σέλτικς κέρδισαν τους πρωταθλητές Ράπτορς και έκαναν το 1-0 στη σειρά. Λίγο αργότερα όμως, έγιναν τα σπουδαία…
 
Νάγκετς εναντίον Τζαζ. Παιχνίδι πρώτου γύρου και η σειρά στο 3-3. Μέχρι να φτάσουμε εκεί όμως είχαμε ίσως την πιο ιστορική μάχη, μεταξύ δυο παικτών, που έχει υπάρξει. Αυτή του Ντόνοβαν Μίτσελ και του Τζαμάλ Μάρεϊ. Ο παίκτης των Τζαζ, μέχρι το χθεσινό ματς είχε στη σειρά 38.7 πόντους μέσο όρο, ενώ αυτός του Ντένβερ 34. Επίσης, είχαν κάνει ο καθένας τους 2 σερί ματς με 50+ πόντους. Κάτι που μέχρι στιγμής έχουν καταφέρει μόνο ο Μάικλ Τζόρνταν και ο Άλεν Άιβερσον. 
Το χθεσινό ματς έληξε. Όπως ήταν λογικό μόνο η μια ομάδα πέρασε, το φαβορί. Οι Νάγκετς. Ε, το θέμα μας όμως δεν είναι αυτό.
 
Είναι ότι όσοι είχαν το άγχος για το αν το ΝΒΑ είναι σε καλά χέρια, πήραν την απάντηση τους. Είναι! 
 
Μετά τον Λούκα τον τρομερό, τον Γιάννη, τον Τρέι, καταλάβαμε ότι ο Μίτσελ και ο Μάρεϊ είναι All Star παίκτες. Επιτέλους, πήραμε την μεγαλύτερη απόδειξη ότι το ΝΒΑ το κατακτάνε… πιτσιρίκια. Η νέα γενιά είναι εδώ και αποτελείται από παικταράδες μάλιστα!