Το ξέρω ότι μέσα σου, ούτε εσύ, ούτε εγώ, ούτε οι περισσότεροι γύρω μας, έχουν καταλάβει τι ακριβώς είναι τα Navtex, τι είναι τα αντί-Navtex, ποια είναι η υφαλοκρυπίδα μας και ποια των Τούρκων; Το μόνο σίγουρο που έχουν καταλάβει άπαντες, είναι ότι τα πράγματα στις σχέσεις Ελλάδας Τουρκίας είναι λίγο χειρότερα από την αντίστοιχη Μέσι με Μπαρτσελόνα το τελευταίο διάστημα. Ο ημιπαράφρων Ταγίπ Ερντογάν εξαπολύει συνεχώς απειλές και το Υπουργείο Εξωτερικών με το αρμόδιο υπουργικό σχήμα, καλείται να τον διαχειριστεί, κάπως πιο “ευρωπαϊκά”. 

Ωστόσο, μερικές φορές ίσως δεν αρκούν αυτά. Όχι, δεν το λέμε εμείς. Ο Mad Clip το λέει, ο οποίος αραχτός στην ξαπλώστρα του, είπε να δείξει λίγο στον Δένδια πως γίνεται η σωστή η εξωτερική πολιτική. Είπε λοιπόν, όσα πιστεύει εκείνος, πως θέλουν να πουν οι πολιτικοί μας, απλά είμαστε πολύ πολιτισμένοι για να φερθούμε έτσι. 

Το πήρε πάνω του, όμως ο Mad Clip και το σπίκαρε, για να καταλάβει ο Ταγίπ πως το trap το ελληνικό, δεν αστειεύεται: “Ρε άι σιχτίρ από δω, ρε μαλάκα, ρε Bro!“. 

Όπως καταλαβαίνεις η κατάσταση παραμένει κρίσιμη και πλέον απειλείται θερμό autotune επεισόδιο. Θα σε ενημερώνουμε για όλες τις εξελίξεις.