Μην λέμε τα ίδια για την τραπ. Στα έχω ξαναπεί εδώ, αλλά και εδώ. Τι σημαίνει όμως αυτό; Ότι δεν ακούω; Χα, και να μην ήθελα δεν μπορούσα. Να, είναι παντού δυστυχώς αυτό το είδος. Και πάρε την “Φήμη” και δώσε του με το “Etsi” και να  ‘σου με το “Bosses”. Αλλά δεν σου κρύβομαι, γουστάρω Primo και απλά τραγουδάω τα άλλα. 
 
Θεματολογία; Πάνω-κάτω ίδια. Ποτά, αλκοόλ, ναρκωτικά, η δικιά σου το “DM” και τα σχετικά. Αλλά ρε μάγκα μου, εκτός απ’ αυτά οι τύποι βγάζουν μια χαζή ευρηματικότητα που οφείλουμε να τους την αναγνωρίσουμε. Έλα τώρα, υπάρχουν σημεία που όταν τα ακούς λες και ένα “Πωωωω”. Είπαμε, δεν είναι και ποίηση, αλλά όπως και να το κάνουμε οι άτιμοι τη σκέφτηκαν τη μαλακία τους, την είπαν και την τελική είχε φάση. Δεν ξέρεις κάποιον τέτοιο στίχο; Για ένα μαζί μου.
 
1. Light: Αφού κάνεις ραπ για τα Hashtags, άμα σε πετύχω θα ‘ναι #YOLO
 
 
Μαλάκα μου ναι. Είναι τέλειο. Όχι το τραγούδι προφανώς, αλλά δεν ξέρω γιατί, με το που το πρωτοάκουσα το συγκεκριμένο σκάλωσα. Γενικότερα το “Peta ta” με είχε ενθουσιάσει με τις χαζομαρούλες του όπως “Θέλουμε να κλέψουνε τα rings σαν του Φρόντο”, αλλά αυτό με το “YOLO” με γονάτισε. Στο λέω με το χέρι στην καρδιά, μέχρι και ο Μαέβιους Παχατουρίδης θα έπεφτε κάτω απ’ την ατάκα αυτή.
 
2. iLLEOo: Νιώθω σαν γ@μώ τη…
 
 
Ρε όχι μανάδες. Ρε, γιατί αυτός ο στίχος; Ρε δεν βγάζει κανένα νόημα. Και μετά δεν το ξεκαθαρίζει. Αφού ξεκινάει το τραγούδι έτσι, μετά ακούγεται ένα “Πριν τη στροφή θα πιει τσάι…”. Απίστευτο πραγματικά. Το “Kontra” γενικότερα ένας αχταρμάς με άκυρα πράγματα, αλλά όπως και να το κάνουμε όταν ένα άσμα ξεκινάει έτσι, κάτι πάει καλά ή αρκετά άσχημα!
 
3. ATC Nico: Είσαι κοτούλα θα γίνεις φιλέτο
 
 
Τον τυπά δεν τον γνωρίζω καν. Απλά ήταν σε τραγούδι του Light, το έβαλα, το άκουσα και κατέρρευσα. Γιατί; Γιατί, λογικά, θα ήθελε να σκοτώσει κάποιον στο άσμα. Ε και τι του είπε; Μήπως “Θα στη μπουμπουνίσω;”, όχι. Του είπε ότι είναι κοτούλα και ότι θα τον κάνει φιλέτο. Ρε τι διαμάντι έγραψε ο γκάνκστερ; Ποίηση μιλάμε. Θα το σκεφτόσουν εσύ; Σίγα μην το έκανες. Άντε ρε Nico και σνίτσελ σου εύχομαι. 
 
4. Mad Clip: Θέλω το σώμα της να μοιάζει με αχλάδι 
 
 
Είπε ο Mad Clip… Τέλος πάντων, όχι Σπύρο, σήμερα προσπαθείς να γίνεις αστείος, ανεπιτυχώς αλλά προσπαθείς, μην νευριάζεις με το αίσχος που λέγεται “Wow”. Προχωράμε. Γιατί ναι, όταν μας ρωτάνε πώς θέλουμε να είναι η κοπέλα μας, εμείς παρομοιάζουμε το σώμα της με… αχλάδι. Ρε είναι τόσο κουλό αυτό που όντως λέμε “Μα καλά πώς σκατά το σκέφτηκε και το είπε ο δαίμονας;”. Όσο χαζεμένα και να προσπαθούμε να γίνουνε αυτά που λέμε, σε τέτοιο επίπεδο δεν θα φτάσουμε. Τουλάχιστον ο Snik στο “Etsi”, ήταν ξεκάθαρος. Λατίνα ζήτησε…
 
5. Ypo: Όταν είδα τις πρώτες ρυτίδες, Χάμες την είδα Ροντρίγκεζ 
 
 
Το τραγούδι που έφερε την τραπ σε ετούτο εδώ τον τόπο είναι το “Colombiano”. Επίσης, σε περίπτωση που δεν το ήξερες αυτό το τραγούδι, αυτό το άσμα, έκανε την Ελλάδα, Κολομβία. Έλα τώρα ξέρεις γιατί. Το λέει και ο πρώτος στίχος του θείου Ypo. Με το που είδε τις ρυτίδες, έγινε Χάμες. Και επειδή μπορεί να μην κατάλαβες, όχι, δεν έμαθε μπαλίτσα ξαφνικά. Απλά ανακάλυψε ότι έχει αρκετά κοινά με τον Γουίλι τον μαύρο θερμαστή από το Τζιμπουτί.