Ένα από τα αδυσώπητα χτυπήματα που έφερε η πανδημία του κορονοϊού στον πολιτισμό μας, ήταν προφανώς η αλλαγή στο ωράριο των μπουζουκιών, που λόγω απαγόρευσης λειτουργίας των μαγαζιών, μετά τις 12, έπρεπε να προσαρμοστεί. Μαλίστα εκτός από το ωράριο, πρώτοι εδώ και χωρίς κανένας να μας το ζητήσει, προσαρμόσαμε και τα τραγούδια του προγράμματος των μπουζουκιών, στη νέα πραγματικότητα.  

Με νωπές ακόμη τις μνήμες του λαϊκού προσκυνήματος δωδεκάποντου και τη μάζωξη κλαρινογαμπρών και μη στο απογευματό-νυχτερινό κέντρο που εμφανιζόταν ο Νίκος Βέρτης, σύντομα θα ζήσουμε ευτυχώς τέτοια σκηνικά και στην Αθήνα. Όπως μας ενημερώνουν από το τηλεκοντρόλ όλα είναι έτοιμα, για να υποδεχθούν τα πελατάκια τα ζουμπουρλούδικα, τηρώντας τις αποστάσεις ασφαλείας και παίρνοντας όλα τα απαραίτητα social distancing μέτρα! 

Δεν έχουμε επαρκή ενημέρωση για το αν θα υπάρχει και θερμιδομέτρηση θερμομέτρηση στους πελάτες, ούτε αν θα μπορείς να πιεις τον καφέ σου στη μπάρα, μιας και θα είναι λίγο δύσκολο να διαχειριστείς ξύδια και λοιπά αλκοολούχα ποτά, πριν πέσει ακόμη ο ήλιος.  

Χαζεύοντας στο ίντερνετ, μάθαμε ότι σε μαγαζί στο Περιστέρι, όπου θα εμφανίζονται η Σαμπρίνα κι ο Γιώργος Δασκουλίδης, ετοιμάζονται να κάνουν πρεμιέρα εν μέσω πανδημίας και την αλήθεια μας θα την πούμε, μετράμε ένα, ένα, τα λεπτά για να συμβεί!