Βράδυ Σαββάτου και αποχαιρετήσαμε το καλοκαιράκι με μια όχι και τόσο εντυπωσιακή νεκρανάσταση. Το Big Brother επέστρεψε, γιατί κανείς δεν το ζήτησε και ο καθένας τον παρακολούθησε όσο άντεξε και ποιοι είμαστε εμείς που θα τους κρίνουμε;

Ο πρώτος πιο άντρας απ’ τους άντρες που μπήκε, ήρθε από την Κρήτη μαυροφορεμένος, γιατί στην Κρήτη δεν παίζουνε έτσι; Ο Αντώνης τάδε, που θέλει τη γυναίκα θήραμα και εκείνον σκύλο να τρέχει από πίσω της, μεταξύ της παντελώς αδιάφορης παρουσίασης του εαυτό του, μας ενημέρωσε ότι δεν συμπαθεί τους γκέι: “Δεν θέλω να μου τρίβονται”.

Είναι εντυπωσιακό πως όλοι αυτοί οι περήφανοι λεβέντες, θεωρούν ότι όλα τα ομοφυλόφιλα αγόρια, περιμένουν μέρα και νύχτα να πέσει στα χέρια τους ένας μάτσο τύπος, που πουλάει φθηνό αντριλίκι και που δεν σηκώνει και πολλά, γιατί είναι και νευρικός. 

Στην κατάπτυστη αυτή δήλωση, απάντησε ο πάντα ευδιάθετος Νίκος Κοκλώνης μέσω ενός απόλυτα δικαιολογημένου οργισμένου tweet, καλύπτοντας μας απόλυτα. 

Το δικαίωμα επιλογής συντρόφου είναι κατοχυρωμένο θεσμικά. Όπως και το δικαίωμα να δεις ή όχι ένα προϊόν στην τηλεόραση επίσης. Αυτό που ξεπερνά κάθε όριο επιλογής και πατάει στα όρια της ασυδοσίας και της υποκρισίας είναι ένας σταθμός σοβαρός να προάγει την ομοφοβία”.