Σήμερα το πρωί, η μέρα δεν ξεκίνησε καλά. Μέσα στο όλο παράξενο κλίμα που βιώνουμε, ήρθε να προστεθεί η είδηση του θανάτου, του Chadwick Boseman, ενός από τους καλύτερους ηθοποιούς της γενιάς του. Σε ηλικία 43 χρονών μόνο νικήθηκε από τον καρκίνο, με τον οποίο πάλευε το τελευταίο διάστημα σε μια μάχη που αποδείχθηκε άνιση. Τον θάνατο του, ανακοίνωσε η οικογένεια του στον λογαριασμό του στο Twitter!

Οποιαδήποτε άλλη μάχη ο Black Panther, δεν θα την έχανε άλλωστε! Όλοι ξέρανε πως ο βασιλιά Τ’ Τσάλα, δεν αστειεύεται! Στην είδηση του ξαφνικού χαμού πολλοί φίλοι και συνεργάτες του, γράψανε ένα αποχαιρετιστήριο γράμμα στον “Μαύρο Πάνθηρα” της καρδιάς μας! Πρώτος από όλους το κολλητάρι του, ο Captain America!

Πέρα από τη συμμετοχή του στο saga, των Avengers πρόλαβε να δώσει ακόμη 2 συγκλονιστικές ερμηνείες στο “21 Bridges” και το “Da 5 Bloods” του Spike Lee! Eίχε κερδίσει και το respect μας για τη συγκινητική του ομιλία για τον τρόπο που το “Black Panther” μίλησε στην καρδιά των Αφροαμερικανών, καθώς έγινε άτυπα ένα σημαντικό κεφάλαιο στην κινηματογραφική μαύρη κουλτούρα!