Είναι ΕΠΙΣΗΜΟ: Το τσίρλιντινγκ μπαίνει στα σχολεία, χωρίς να το ζητήσει κανείς!

Σύντομα λογικά θα ανοίξουν θέσεις και για μασκότ. Για το twerking δεν είπαν κάτι!

Είναι ΕΠΙΣΗΜΟ: Το τσίρλιντινγκ μπαίνει στα σχολεία, χωρίς να το ζητήσει κανείς!

Σύντομα λογικά θα ανοίξουν θέσεις και για μασκότ. Για το twerking δεν είπαν κάτι!


Παρασκευούλα σήμερα και μεγάλο μέρος της ανθρωπότητας, προσπαθεί να καταλάβει τι λάθος έκανε και μας φέρθηκε έτσι μπαμπέσικα το 2020. Στα ελληνικά εδάφη μας, από την άλλη η κατάσταση μοιάζει σχεδόν απελπιστική, καθώς τα χτυπήματα είναι κι εδώ πολλά. Κορονοϊός, τοπικά Lockdowns, μαγαζιά που κλείνουν στις 12 παντού, κι ένας καυσωνάκος 40 βαθμών να προϋπαντήσει τον Σεπτέμβριο, που ελπίζουμε όταν έρθει να πάρει μαζί του κι όλες τις αμαρτίες που κάναμε και μας εκδικιέται έτσι το καθόλου σωτήριον έτος 2020. 

Μέσα σε όλα αυτά κι ενώ πολλοί 18ρηδες περίμεναν τις βάσεις των Πανελληνίων, ήρθε μια ευχάριστη μάλλον είδηση για τη νέα σχολική χρονιά. Το τσιρλίντινγκ επιτέλους θα μπει στα σχολεία, χωρίς κάποιος να το ζητήσει βέβαια! Αντιγράφουμε, όπως τα βρήκαμε. 

Το Υπουργείο Παιδείας έχει υπογράψει εδώ και μερικές μέρες την σχετική εγκύκλιο, η οποία επιτρέπει την είσοδο εκπροσώπων της  της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τσίρλιντινγκ – Αθλητικού Ομαδικού Χορού (Ε.Ο.Τ.-Α.Ο.Χ.) σε σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για το σχολικό έτος 2020-2021. 

Κάτι τέτοιο όμως, θα γίνεται κάτω από συγκεκριμένες προϋποθέσεις... 

Οι επισκέψεις των επιλεγμένων εκπροσώπων θα υλοποιούνται χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση, μετά από συνεννόηση με τους εκάστοτε Διευθυντές των σχολικών μονάδων, με απόφαση των αντίστοιχων Συλλόγων Διδασκόντων και ενημέρωση του Συντονιστή Εκπαιδευτικού Έργου κλάδου ΠΕ11, Φυσικής Αγωγής. 

Κατά τη διάρκεια των ενημερώσεων/δραστηριοτήτων είναι υποχρεωτικό να παρίσταται εκπαιδευτικός Φυσικής Αγωγής, ορισμένος από τον Διευθυντή της σχολικής μονάδας.

Σε περίπτωση συμμετοχής των μαθητών/τριών σε αθλητικές πρακτικές δραστηριότητες απαιτείται: Έγκυρο Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή (ΑΔΥΜ) και Ενυπόγραφη υπεύθυνη δήλωση των γονέων/κηδεμόνων με ευθύνη των οποίων θα εξασφαλιστεί η δυνατότητα συμμετοχής σε αυτές. 

Κατά την διάρκεια των ενημερώσεων δεν επιτρέπεται η προώθηση, προβολή, διάθεση ή διανομή υλικού που αφορά στην άμεση ή έμμεση διαφήμιση εμπορικού προϊόντος ή προϊόντος παροχής υπηρεσιών, καθώς και η λήψη στιγμιότυπων (βιντεοσκόπηση - φωτογράφιση - ηχογράφηση) των μαθητών/τριών. 

Λογικά σύντομα θα ανοίξουν και θέσεις μασκότ, επομένως μείνετε συντονισμένοι. Για το twerking δεν έχουν πει κάτι ακόμη! 

  • ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟ ΦΟΥ.ΜΠΟΥ
Διάβασε ακόμα