Λίγες ημέρες πριν, η Beyoncé παρουσίασε στο “Good Morning America” το καινούργιο κλιπ για το τραγούδι της “Brown Skin Girl”. Στο κλιπ, εμφανίζονται η κόρη της Blue Ivy Carter, η πρώην συνάδελφός της στους Destiny’s”Child, Kelly Rowland, η Naomi Campbell, η ηθοποιός Lupita Nyong’o, οι Saint Jhn και WizKid από τον κόσμο του τραγουδιού και κάμποσοι άλλοι.

Αν και η Beyoncé είχε δώσει πέρυσι στη δημοσιότητα κλιπ για το τραγούδι -με αφορμή την αρχική κυκλοφορία του στο άλμπουμ της που συνόδευε την ταινία “The Lion King”- το καινούργιο βιντεοκλίπ είναι από το άλμπουμ “Black is King” που βασίζεται στη μουσική τής ταινίας.

Το ΑΠΕ-ΜΠΕ, διευκρινίζει πως το εντυπωσιακό εξάλεπτο καινούργιο κλιπ, σε σκηνοθεσία της Jenn Nkiru, είναι περισσότερο μια σειρά πινάκων παρά ένα συμβατικό κλιπ. Ντεμπιτάντ σε κομψές ενδυμασίες εμφανίζονται και η Beyoncé τραγουδά: “Pose like a trophy when they Naomi walking/She need an Oscar for that pretty dark skin. Pretty like Lupita when the cameras close in/Drip broke the levy when my Kelly’s Rowland”.

Η παρουσίαση του κλιπ, συνοδεύτηκε με την εξής ανακοίνωση:

“Ήταν τόσο σημαντικό για μένα να απεικονίσουμε στο “Brown Skin Girl” όλες τις αποχρώσεις του μελαμψού. Θέλαμε η βιντεοσκόπηση κάθε χαρακτήρα να είναι αρχοντική -η Jenn Nkiru βρήκε την ιδέα των μαύρων ντεμπιτάντ. Ήταν σημαντικό που σε αυτό ήμασταν όλες μαζί, που γιορτάζαμε η μία την άλλη“.