Τεράστια υπόκλιση στη θεότητα που ακούει στο όνομα Beyoncé. ΤΕΡΑΣΤΙΑ!

Το νέο της τραγούδι είναι αφιερωμένο σε όλες τις μαύρες γυναίκες, μαζί με κάμποσες άλλες σταρ.

Τεράστια υπόκλιση στη θεότητα που ακούει στο όνομα Beyoncé. ΤΕΡΑΣΤΙΑ!

Το νέο της τραγούδι είναι αφιερωμένο σε όλες τις μαύρες γυναίκες, μαζί με κάμποσες άλλες σταρ.


Λίγες ημέρες πριν, η Beyoncé παρουσίασε στο "Good Morning America" το καινούργιο κλιπ για το τραγούδι της "Brown Skin Girl". Στο κλιπ, εμφανίζονται η κόρη της Blue Ivy Carter, η πρώην συνάδελφός της στους Destiny's"Child, Kelly Rowland, η Naomi Campbell, η ηθοποιός Lupita Nyong’o, οι Saint Jhn και WizKid από τον κόσμο του τραγουδιού και κάμποσοι άλλοι.

Αν και η Beyoncé είχε δώσει πέρυσι στη δημοσιότητα κλιπ για το τραγούδι -με αφορμή την αρχική κυκλοφορία του στο άλμπουμ της που συνόδευε την ταινία "The Lion King"- το καινούργιο βιντεοκλίπ είναι από το άλμπουμ "Black is King" που βασίζεται στη μουσική τής ταινίας.

Το ΑΠΕ-ΜΠΕ, διευκρινίζει πως το εντυπωσιακό εξάλεπτο καινούργιο κλιπ, σε σκηνοθεσία της Jenn Nkiru, είναι περισσότερο μια σειρά πινάκων παρά ένα συμβατικό κλιπ. Ντεμπιτάντ σε κομψές ενδυμασίες εμφανίζονται και η Beyoncé τραγουδά: "Pose like a trophy when they Naomi walking/She need an Oscar for that pretty dark skin. Pretty like Lupita when the cameras close in/Drip broke the levy when my Kelly’s Rowland".

Η παρουσίαση του κλιπ, συνοδεύτηκε με την εξής ανακοίνωση:

"Ήταν τόσο σημαντικό για μένα να απεικονίσουμε στο “Brown Skin Girl” όλες τις αποχρώσεις του μελαμψού. Θέλαμε η βιντεοσκόπηση κάθε χαρακτήρα να είναι αρχοντική -η Jenn Nkiru βρήκε την ιδέα των μαύρων ντεμπιτάντ. Ήταν σημαντικό που σε αυτό ήμασταν όλες μαζί, που γιορτάζαμε η μία την άλλη".

  • ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟ ΦΟΥ.ΜΠΟΥ
Διάβασε ακόμα