Διανύουμε μια τέρμα περίεργη χρονιά, που όπως είναι φυσιολογικό επηρέασε και τον κινηματογράφο δυστυχώς. Για αυτόν τον λόγο η ημερομηνία κυκλοφορίας της νέας ταινίας του Κρίστοφερ Νόλαν, έγινε κινηματογραφικό ανέκδοτο, καθώς πήρε περισσότερες αναβολές κι από τον φετινό τελικό Κυπέλλου Ελλάδος, ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό. 

Με τούτα και με εκείνα κι ενώ το ένα σαγονοπεσιματικό τρέιλερ διαδεχόταν το άλλο, το Tenet Βγήκε στις αίθουσες στις Η.Π.Α. κι αύριο Πέμπτη θα σκάσει μύτη και στα μέρη μας, για να δούμε αν όντως είναι η ταινία της χρονιάς. Το Inception-ικό concept και το γεγονός ότι στην καρέκλα του σκηνοθέτη κάθεται ίσως ο πιο σημαντικός σκηνοθέτης της ποπ κουλτούρας των τελευταίων ετών, είναι αρκετά για να ποντάρω τα λεφτά μου στην παραπάνω φράση 

Χάρηκα ωστόσο πολύ που είδα, ότι εκτός από τα δικά μου μασημένα νύχια στο πάτωμα κι ο Τομ ο Κρουζ, είχε την ίδια αναμονή κι έτρεξε στις αίθουσες για να την δει, σχολιάζοντας έπειτα πόσο πολύ του άρεσε η ταινία. Μασκοφόρος και social distancing o Tom άφησε στην άκρη τα σαϊεντολογικά και γέμισε το ιντερνετ με τις φωτογραφίες του, περήφανος μέσα στην αίθουσα και δίπλα στην αφίσα της ταινίας.  

Κάνε λίγο υπομονή βρε κουτό, αύριο θα το δούμε κι εμείς Τομ τρώγοντας καραμελωμένο ποπ κορν για να σκάσεις εσύ από τη ζήλια σου.