Μην λέμε τα ίδια, είμαι απ’ τους τύπους-νουμπάδες που ό,τι παράξενο παιχνίδι δουν, αμέσως θα τρέξουν πρώτοι-πρώτοι να το δοκιμάσουν. Αγαπημένο; Προφανώς και οι… νταλίκες μου (Eurotruck). Διαχρονικό; Αυτό που δεν θυμάμαι το όνομα του, αλλά είναι ένα που φτιάχνεις κάτι κοκτέιλ σε έναν τύπο και αυτός τα πίνει. Έλα που δεν κατάλαβες ποιο. Το παίζαμε στα 8 μας, σχεδόν όλοι.
 
Βέβαια με τα χρόνια έχουν βγει τόσα αριστουργήματα, που δύσκολα κανείς θα καεί με κάτι… μη όμορφο. Και αν σπάσει ο διάολος το ποδάρι του και γίνει κάτι τέτοιο, θα πρέπει το παιχνίδι αυτό να κόβει οπίσθια. Ε, το Fall Guys που έχουν τρελαθεί όλοι μαζί του τελευταία ΔΕΝ κάνει κάτι τέτοιο.
 
 
Όταν έμαθα για την ύπαρξη του είχε γίνει ήδη αρκετός ντόρος. Κάμποσοι επαγγελματίες YouTubers (κλαίω) το έπαιζαν, ενώ άτομα απ’ την παρέα μου το είχαν αγοράσει, ενώ στην ίδια τιμή υπήρχε το GTA 5 και το Formula 1 2019! 
 
Αν δεν ξέρεις για τι πράγμα μιλάω είσαι τυχερός και άτυχος μαζί. Γιατί; Γιατί ακόμα και τώρα που γράφω αυτές τις λέξεις, δεν ξέρω αν πρέπει να το κράξω ή να το θαυμάσω το ριμάδι. Το κόνσεπτ είναι απλό, είσαι κάτι σαν ζελεδάκι (μπορεί και όχι, εγώ έτσι το βλέπω όμως) που τρέχεις σαν να έχεις συγκαεί και περνάς κάτι δοκιμασίες τύπου “Κάστρο Τακέσι”. 
 
Εν συνεχεία, αν είσαι καλός ή κωλόφαρδος, περνάς στον επόμενο γύρω και σιγά-σιγά μένει ένας νικητής (ξεκινάνε 60 άτομα). Γιατί ναι, στο Fall Guys κάποιος κερδίζει, δεν έχει τους τυπάδες του στρατηγού Λι να σου χαλάνε τη δουλειά συνέχεια. Α και μιας το ανέφερα, ασταδιάλα στρατηγέ Λι, να έδινες κανονικά νεροπίστολα σε όλους. Προχωράμε…
 
 
Ναι γνωρίζω, λίγο κοινό το κόνσεπτ του game, αλλά δεν είναι ακριβώς έτσι. Σκατά να φάει για παιχνίδι, έχει τη φάση του και αν πιάσεις λίγο το χειριστήριο, ίσως καείς μαζί του. Και αν εγώ δεν είμαι το κλασσικό παράδειγμα ανθρώπου να σου πει για κάψιμο (παίζω Eurotruck) τι θα έλεγες αν σου ανέφερα ότι με αυτό το παιχνίδι καίγονται και οι Unboxholics;
 
Να τα λέμε όλα όμως. Αστείο, ναι συμφωνώ, έχει τη φασούλα του να πεις δυο μαλακίες με την παρέα, δεκτό. Δεν έχει όμως απολύτως κανένα άλλο ενδιαφέρον!
 
Αν και είμαι τέρμα μπέμπης, το συγκεκριμένο θα το σνομπάρω, όσο μπορώ, ρε φίλε. Γιατί; Γιατί σαν και αυτό παιχνίδια μπορείς να βρεις και στο Games.gr. Για αυτό. Γιατί είναι σαν να το έφτιαξα εγώ με τον κολλητό μου τον Παναγιώτη μετά από 5 ούζα στο Τερτίπι. Για αυτό…
 
Επίσης, λένε ότι σε λίγα χρόνια θα βγει το GTA 6. Απ’ την Rockstar. Ε, συγγνώμη, δεν μπορούμε να μιλάμε για ένα παιχνίδι που είσαι… ζελεδάκι, όταν υπάρχει τέτοιο νέο. Α και μην ξεχάσω, θυμίζει και λίγο Sonic…
 
Αχ, νευρίασα. Ας παίξω λίγο Fall Guys να ηρεμήσω ρε παιδί μου. Τι νόμιζες; Τέτοιος είμαι. Αν έψαχνα ενδιαφέρον σε όλα τα παιχνίδια που παίζω σιγά μην αγόραζα κάθε χρόνο το Fifa.