Το καλοκαίρι του 2020, ετοιμάζεται να περάσει στην ιστορία, σαν τη μεγαλύτερη πατάτα που φάγαμε ποτέ, χωρίς φυσικά να είναι καλοτηγανισμένη, λουσμένη στο αλάτι και τη ρίγανη. Νερόβραστο και άκαυλο, προσπάθησε να τη σκαπουλάρει με ατάκες του τύπου: “Φέτος, ναι, ηρεμήσαμε”, “Για μένα το βασικό ήταν η ξεκούραση”, “Μας βγήκε και οικονομικά”.

Παρόλα αυτά, κάποιοι δεν μάσησαν, καβάλησαν πλοία και αεροπλάνα και πήραν μια τζούρα νησιού, που θα μας τη φυσάνε για κάμποσο καιρό μπροστά στα μούτρα μας, προκαλώντας μας βήχα, σπέρνοντας τον τρόμο.

Ογδόντα τρείς ολόκληρες λέξεις γράφτηκαν μέχρι τώρα, για να καταλήξουμε στο ότι ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ ΡΕΘΥΜΝΟ, γεμίζοντας το Inbox μας με το νερό και το φως της Κρήτης, στριμώχνοντας κάμποση αγάπη και επανάσταση, που ελευθερώθηκε στους τοίχους.

Όλα τα παραπάνω, θα τα ανταλλάσαμε ανετότατα με τους στίχους: “Ο τοίχος έγραφε όσα σκέφτεται ο κόσμος κρυφά, όσα δεν λέει το στόμα, φίλε τα λέει η μπογιά” και τσέκαρε με ποια από τις παρακάτω φωτογραφίες, θα αλλάξεις cover στο προφίλ σου στο Facebook.

1. Αλήθεια είναι

2. Και ακόμη παραπέρα

3. Είχαμε νοσήσει πριν γίνει μόδα

4. Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο

5. Μάλλον το καλυτερότερο μεταξύ των καλυτερότερων

6. “Ακόμη και αν φοράω τη φούστα μου καπέλο, όταν λέω ΟΧΙ, σημαίνει ότι δεν θέλω”

7. Εδώ, ΧΩΡΑΝΕ οπαδικα #dogteam

8. Justice For Zak

9. Πανεπιστήμιο Ρεθύμνο

10. Μη μου τη λήθη τάραττε

11. Τι ψιτ ρε ηλίθιε;

12. Μωρέ λες;

13. Bonus από το προσωπικό απύθμενο αρχείο μας

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

| “Και για πες Χρύσα, τι σου έλειψε 2 χρόνια που έχεις να έρθεις στην Κρήτη;”.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη xrisa fi (@xrisa_fi) στις