Έχουν ξεφυτρώσει διάφοροι εγκάθετοι το τελευταίο διάστημα και λένε ότι η Ελλάδα, δεν εξάγει τίποτα κι η μόνη της βιομηχανία είναι ο τουρισμός. Θα αφήσουμε εκτός, τη φέτα, την τρούφα, τις ελιές και τη μαστίχα γελοίοι (κι όλα τα άλλα καλούδια του τόπου μας) και θα κάνουμε focus στην εξαγωγή τραγουδιών. Βλέπεις οι Pyramidos, έγιναν stars παγκοσμίου βεληνεκούς και έπιασαν εκατομμύρια views στο YouTube, ερμηνεύοντας “Τα Καγκέλια”, το “Βρε Μελαχρινάκι” και πόσα άλλα κι έτσι η μουσική μας χάρη έφτασε μέχρι Κορέα μεριά! 

Με τούτα και με εκείνα λοιπόν, ήρθε το τελευταίο επεισόδιο του τρίτου κύκλου του “Phantom Singer”, τέρμα δημοφιλούς talent show της Νότιας Κορέας για να μάθουν παντού τον Γιώργο Νταλάρα, με 2 από τους διαγωνιζόμενους να τραγουδάνε σε άψογα ελληνικά το τραγούδι Τι Πάθος. 

https://www.youtube.com/watch?v=2MKS6xzB8pc

 Όχι, φίλε αναγνώστη δεν μπήκες σε άλλη διάσταση. Μη σκιάζεσαι και μη φοβάσαι. Η μουσική μας ενώνει λαούς και προετοιμάζει το έδαφος, για μεγάλες εξαγωγές μπουζουκιών, στην ευρύτερη περιοχή της Ασίας. Τα σέβη μας στον Γιώργο, και κυρίως στην ούλτρα συμπαθητική κριτή του show, που στο 03:17 μοιάζει να μονολογεί: “Ντάλαρας, Νταλάρας η αγαπημένη μου πόλη, σαν άλλη Σοφία Φιλιππίδου στους “Δύο Ξένους”