Έξω πάμε καλά! Νταλάρα τραγούδησαν σε talent show στην Νότια Κορέα

Οι Pyramidos έκαναν σχολή και σύντομα θα εξάγουμε και μπουζούκια στην Ασία!

Έξω πάμε καλά! Νταλάρα τραγούδησαν σε talent show στην Νότια Κορέα

Οι Pyramidos έκαναν σχολή και σύντομα θα εξάγουμε και μπουζούκια στην Ασία!


Έχουν ξεφυτρώσει διάφοροι εγκάθετοι το τελευταίο διάστημα και λένε ότι η Ελλάδα, δεν εξάγει τίποτα κι η μόνη της βιομηχανία είναι ο τουρισμός. Θα αφήσουμε εκτός, τη φέτα, την τρούφα, τις ελιές και τη μαστίχα γελοίοι (κι όλα τα άλλα καλούδια του τόπου μας) και θα κάνουμε focus στην εξαγωγή τραγουδιών. Βλέπεις οι Pyramidos, έγιναν stars παγκοσμίου βεληνεκούς και έπιασαν εκατομμύρια views στο YouTube, ερμηνεύοντας "Τα Καγκέλια", το "Βρε Μελαχρινάκι" και πόσα άλλα κι έτσι η μουσική μας χάρη έφτασε μέχρι Κορέα μεριά! 

Με τούτα και με εκείνα λοιπόν, ήρθε το τελευταίο επεισόδιο του τρίτου κύκλου του "Phantom Singer", τέρμα δημοφιλούς talent show της Νότιας Κορέας για να μάθουν παντού τον Γιώργο Νταλάρα, με 2 από τους διαγωνιζόμενους να τραγουδάνε σε άψογα ελληνικά το τραγούδι Τι Πάθος. 

 Όχι, φίλε αναγνώστη δεν μπήκες σε άλλη διάσταση. Μη σκιάζεσαι και μη φοβάσαι. Η μουσική μας ενώνει λαούς και προετοιμάζει το έδαφος, για μεγάλες εξαγωγές μπουζουκιών, στην ευρύτερη περιοχή της Ασίας. Τα σέβη μας στον Γιώργο, και κυρίως στην ούλτρα συμπαθητική κριτή του show, που στο 03:17 μοιάζει να μονολογεί: "Ντάλαρας, Νταλάρας η αγαπημένη μου πόλη, σαν άλλη Σοφία Φιλιππίδου στους "Δύο Ξένους"

Πηγή:Zantetimes

  • ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟ ΦΟΥ.ΜΠΟΥ
Διάβασε ακόμα