Ξεκινάμε με τα βασικά. Ο τελευταίος κύκλος του Black Mirror, δεν ήταν τόσο καλός. Βέβαια, όταν μιλάμε για την πιο σημαντική σειρά των τελευταίων ετών -που το 2020, γέλασε σαρδόνια στα μούτρα μας, με όσα είχε προαναγγείλει ότι θα έρθουν και τελικά ήρθαν- ακόμη κι ένας άνισος κύκλος είναι καλύτερος από το 90% και βάλε των σειρών που κυκλοφορούν ελεύθερες εκεί έξω. Στον τελευταίο κύκλο λοιπόν υπήρχε ένα επεισόδιο με πρωταγωνίστρια τη Μάιλι Σάϊρους, που σάρκαζε τον τρόπο με τον οποίο κατασπαράζει τις σάρκες των καλλιτεχνών, η μουσική βιομηχανία κι οι παρατρεχάμενοι αυτών.  

Δεν ξέρω αν έχεις παρακολουθήσει τι συμβαίνει τα τελευταία χρόνια στη Britney Spears. Ναι, μιλάμε για τη θεότητα της ποπ, η οποία το 2008 μετά από μια σειρά breakdowns, νοσηλεύτηκε σε ψυχιατρικά ιδρύματα. Εκείνη την περίοδο, ο πατέρας της δικαστικά διεκδίκησε και πήρε την επιτροπεία της. Με λίγα λόγια, πήρε τον πλήρη έλεγχο όλων των προσωπικών, αλλά και επιχειρηματικών υποθέσεων, μην επιτρέποντας στη Britney να έχει ουσιαστικά κανένα λόγο, σε οτιδήποτε έχει να κάνει με το όνομα της. 

Πολλοί από τους fans της, διαμαρτύρονται για τη μακρά επιτροπεία της και έχουν ξεκινήσει μια εκστρατεία μέσω των social media ζητώντας την «απελευθέρωσή» της. Πιστεύουν ότι την κρατούν αιχμάλωτη και ότι η ίδια στέλνει κωδικοποιημένα μηνύματα, παρακαλώντας να την ελευθερώσουν, μέσα από τους δικούς της λογαριασμούς. 

Μάλιστα σε μια από τις διαμαρτυρίες που οργανώθηκαν έξω από τα δικαστήρια, όπου συνεχίζεται η διαμάχη ανάμεσα στη Britney Spears και τον πατέρα της, συμμετείχε κι ο πρώην άντρας της. Ενόψει μιας ακρόασης σε δικαστήριο του Λος Άντζελες αυτές τις μέρες μάλιστα, ο δικηγόρος της 38χρονης ποπ σταρ κατέθεσε έγγραφα στα οποία αναφέρεται ότι η τραγουδίστρια «αντιτίθεται σθεναρά στο να ανατεθεί και πάλι η επιτροπεία της στον Τζέιμς» Σπίαρς, χωρίς να εξηγεί τους λόγους. 

Κι ενώ το κίνημα #FreeBritney, γνωρίζει όλο και περισσότερους υποστηρικτές με την Paris Hilton και τη Bella Thorn να προστίθενται σε αυτές, την ώρα που όλοι οι υπόλοιποι αναρωτιόμαστε πόσο τρομακτική μπορεί να γίνει η ζωή μιας κοπέλας που κάποτε κρατούσε στα χέρια της όλο τον κόσμο και τώρα, δεν μπορεί να κάνει έστω μια συναυλία, δίχως την άδεια του πατέρα της, ο οποίος έχει τον πρώτο και τελευταίο λόγο στις αποφάσεις της.