Καιρό είχαμε να γράψουμε για τον Τραμπ, γιατί δεν θέλαμε να συγχυστούμε περαιτέρω είναι αλήθεια. Επομένως, προσπεράσαμε κάτι απονενοημένες δηλώσεις του, που χαρακτήριζαν τον Ερντογάν σκακιστή παγκοσμίου επιπέδου κι άλλα πολλά μιας κι οι μέρες του κορονοϊού και της καραντίνας ήρθαν να ανεβάσουν κι άλλο το level της παράνοιας του Πλανητάρχη. Σήμερα, όμως χαζεύοντας διαδικτυακά, πέσαμε πάνω σε μια είδηση που δύσκολα προσπερνάς. 

Ο Τραμπ, σε άλλο ένα ντελιριακό κι αδιανόητο tweet του, κάλεσε τους ψηφοφόρους του όπως κάνει σχεδόν 263 φορές τη μέρα, να μποϊκοτάρουν τα ελαστικά Goodyear, αφού ένας υπάλληλος της εταιρείας αποκάλυψε τον εσωτερικό κανονισμό της, σύμφωνα με τον οποίο είναι «απαράδεκτο» να φορούν οι εργαζόμενοι ρούχα που αναγράφουν το σύνθημα της προεκλογικής εκστρατείας του, αλλά και οποιουδήποτε άλλου πολιτικού κόμματος. 

Ο Τραμπ όπως ήταν φυσιολογικό θίχτηκε και ξεκίνησε την επίθεση, προτρέποντας τους οπαδούς του, όχι να κάνουν ενδοφλέβιες ενέσεις με απολυμαντικά για να σκοτώσουν τον κορονοϊό, αυτή τη φορά, αλλά να μην ξανά αγοράσουν ποτέ ελαστικά Goodyear. O Πλανητάρχης ήταν έξαλλος κι αφορμή για την οργή του ήταν ότι: «Ανακοίνωσαν ότι απαγορεύουν τα καπελάκια (με το ακρωνύμιο) MAGA», δηλαδή το σύνθημα Make America Great Again που χρησιμοποιούσε στην προεκλογική εκστρατεία του. 

Φήμες που λένε ότι σε όλο τον Λευκό Οίκο, απλώθηκε η ιαχή: “Καταραμένα ελαστικά, θα σας δείξω εγώ, θα δείτε τι θα πάθετε“, ελέγχονται ως ανακριβείς.