54 βαθμούς Κελσίου έφτασε στην Καλιφόρνια κι οι τζίτζικες αυτοκτονούν οικειοθελώς.

136 μέρες για να τελειώσει το 2020. Κοντεύουμε αδέρφια!

54 βαθμούς Κελσίου έφτασε στην Καλιφόρνια κι οι τζίτζικες αυτοκτονούν οικειοθελώς.

136 μέρες για να τελειώσει το 2020. Κοντεύουμε αδέρφια!


Ντάξει παιδιά, να σταματήσει κάποια στιγμή η φασούλα, γιατί δεν είναι αστείο πια. Κέθε μέρα βλέπουμε και κάτιτις πιο απονενοημένο, από όσα απονενοημένα έχουν συμβεί την πιο απονενοημένη χρονιά της ανθρωπότητας. Ναι, για το 2020 λέμε, που ούτε ο Νοστράδαμος, ούτε ο Παϊσίος, ούτε οι Μάγιας, ούτε καν ο Λιακόπουλος δεν είχαν προβλέψει το πως θα μας πάει τελικώς.  

Έτσι λοιπόν, ενώ τριγυρνάγαμε ανέμελοι στο διαδίκτυο, πέσαμε πάνω σε μια ακόμη είδηση, που τεστάρει τις αντοχές όσων την έχουν βγάλει καθαρή από κορονοϊό, ψυχολογικά και σωματικά το 2020. Στην Κοιλάδα του Θανάτου, στην Καλιφόρνια, καταγράφηκε η υψηλότερη παγκοσμίως θερμοκρασία των τελευταίων 100 ετών. 54,4 Κελσίου το λοιπόν έδειξε το θερμόμετρο με τους τζίτζικες να αυτοκτονούν οικειοθελώς, απαλλάσσοντας μας από το τέρμα εκνευριστικό τραγουδάκι τους.  

Το ρεκόρ θα χρειαστεί να εξετασθεί επισήμως, πριν επιβεβαιωθεί, λόγω της σημασίας του, πρόσθεσε η NWS στον λογαριασμό της στο Twitter. Η θερμοκρασία των 54,4 βαθμών Κελσίου καταγράφηκε από τον αυτοματοποιημένο μετεωρολογικό σταθμό της NWS κοντά στο κέντρο επισκεπτών του Φέρνας Κρικ (Ρέμα του Καμινιού) κοντά στα σύνορα με τη Νεβάδα στις 3:41 μ.μ. τοπική ώρα. 

 Το ρεκόρ υψηλής θερμοκρασίας όλων των εποχών στην Κοιλάδα του Θανάτου, σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Μετεωρολογικό Οργανισμό (WMO), είναι 134 βαθμοί Φαρενάιτ (56,7 βαθμοί Κελσίου) και καταγράφηκε στις 10 Ιουλίου 1913 στο Γκρίνλαντ Ραντς. Η θερμοκρασία αυτή εξακολουθεί να είναι η υψηλότερη που έχει καταγραφεί ποτέ στην επιφάνεια του πλανήτη, σύμφωνα με την WMO

Σε άλλα νέα της ημέρας, 136 μέρες απομένουν για να τελειώσει το 2020. Κοντεύουμε αδέρφια! 

Πηγή:ΑΠΕ ΜΠΕ

  • ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟ ΦΟΥ.ΜΠΟΥ
Διάβασε ακόμα