Στην αρχή της ποδοσφαιρικής σεζόν 2019-2020 η Amazon είχε ενημερώσει τους πάντες ότι θα βγάλει ένα ντοκιμαντέρ για την Τότεναμ. Πράγμα που σήμαινε ότι κάμερες και ολόκληρο συνεργείο θα ακουλουθούνε την ομάδα του Λονδίνου όπου πηγαίνει για να έχουν λεπτομερώς τα πλάνα απ’ τη χρονιά της ομάδας.
 
Για την ίδια την ομάδα αυτή η φάση παίζει να ήταν τέρμα κουλ. Βλέπεις λίγους μήνες πριν είχε φτάσει μέχρι τον τελικό του champions league και ο προπονητής της Μαουρίσιο Ποτσετίνο ήταν έτοιμος να την “εκτοξεύσει”.
 
Τα πράγματα όμως άλλαξαν δραματικά. Η Τότεναμ δεν μπορούσε να σταυρώσει νίκη, ο Αργεντινός τεχνικός απολύθηκε και τη θέση του πήρε ο πλέον κατάλληλος για… κάμερες, Ζοζέ Μουρίνιο. 
 
Έτσι, χωρίς να το περιμένει κανείς, όταν κυκλοφορήσει το ντοκιμαντέρ για την ομάδα του Λονδίνου η αρχή θα έχει μεγάλη απόκλιση απ’ το ίδιο το τέλος. Προς το παρόν, η Amazon έβγαλε ακόμα ένα τρέιλερ για την όλη φάση και σκαλώσαμε λιγάκι. Γιατί; Γιατί η φάση είναι Ζοζέ Μουρίνιο, τόσο απλά.
 
Ένα ντοκιμαντέρ που ξεκίνησε με άλλες βλέψεις, άλλους πρωταγωνιστές και κατέληξαν όλα διαφορετικά. Αλλά μεταξύ μας, σε ποιον δεν αρέσουν τα plot twist;