Δεν ξέρουμε αν το έχεις πάρει πρέφα, αλλά η κατάσταση είναι δύσκολη. Έχουμε περάσει τα 20 εκατομμύρια κρούσματα, σε όλο τον πλανήτη και πάνω από 730 χιλιάδες άνθρωποι έχουν πεθάνει. Κάτσε λίγο να αναλογιστείς το νούμερο, ειδικά την επόμενη φορά που θα σκεφτείς να ρίξεις κι ένα ψεκασμένο σχόλιο για κατασκευασμένο ιό, άρνηση μάσκας κι Εβραιομασόνους που κρύβονται πίσω από όσα ζούμε. Οι οικονομικές επιπτώσεις δε, που αφήνει πίσω της η COVID-19 πανδημία, είναι ανυπολόγιστες με τα ρεκόρ ανεργίας κι ύφεσης, να καταρρίπτονται το ένα μετά το άλλο. 

Ελπίδα όλων οι άνθρωποι με τις λευκές ρόμπες, που ψάχνουν το εμβόλιο για να σώσουν εκατομμύρια ζωές. Μέχρι στιγμής τα πιο ενθαρρυντικά μηνύματα δίνει το εμβόλιο της Οξφόρδης (σόρρυ Βλαδίμηρε) έχοντας περάσει σε επόμενο στάδιο δοκιμών. Σε αυτό πήρε εθελοντικά μέρος κι ο Andrew Lloyd Webber ο μπαμπάς των μιούζικαλ, αφού πρόκειται για τον άνθρωπο που κρύβεται πίσω από τα “Cats”, “Evita”, “Jesus Christ Superstar” και πόσα άλλα. 

Τσεκάροντας τη σελίδα του στο Facebook, είδαμε τον ίδιο να εμβολιάζεται γράφοντας μάλιστα το εξής συγκλονιστικό: “Θα κάνω ότι περνά από το χέρι μου για να ανοίξουν ξανά όλα τα θέατρα (μικρά και μεγάλα) και να έχουν και πάλι δουλειά μουσικοί κι ηθοποιοί“. 

Βλέπεις, δεν είναι μόνο τα έργα σου σε αυτή τη ζωή που σε κάνουν σπουδαίο. Πάνω από όλα είναι η ψυχή κι η ανθρωπιά σου!