Tόσα χρόνια γνωρισζόμαστε κι είναι η αλήθεια πως σου έχουμε μια συμπάθεια παραπάνω. Για αυτόν τον λόγο λοιπόν δεν θα σου κρυφτούμε. Παρότι είμαστε αρρωστάκια με τις ταινίες, ένα μπέρδεμα με τον Spiderman το έχουμε πάθει, καθώς Ultimate από τη μία, Amazing από την άλλη, ο άλλος ο παλιός ο τρου πιο πέρα με τον (που χάθηκες ρε ψυχή) Τόμπι Μαγκουάιρ να πρωταγωνιστεί, τα μπουτάκια μας μπερδεύτηκαν ολίγον τι.  

To τελευταίο που είχαμε δει του λόγου μας, με 2 κουβάδες ποπ κορν και κίντερ μπουένο να λιώνει στην εσωτερική τσέπη του μπουφάν, ήταν το “Far From Home”, το σωτήριο έτος 2019 (πως να μην είναι σωτήριο μετά τα όσα ακολούθησαν το 2020) κι έχουμε να δηλώσουμε πως τα λεφτά μας πιάσανε τόπο, μιας και περάσαμε ένα δίωρο αγνής διασκέδασης, χωρίς σινεφίλ αναφορές να παιδεύεται το Blockbuster Μυαλουδάκι μας. Επιπλέον ο Τom Holland είναι όσο φλώρος πρέπει για να ερμηνεύσει τον σούπερ φλώρο Peter Parker κι αν χρειαστεί σε ξυλοφορτώνει στο λεπτό. 

Εν αναμονή του Spiderman 3, που θα πρωταγωνιστεί και πάλι ο Τομ Χόλαντ. Πριν μας σκάσει ο κορονοϊός και μας αλλάξει το σύμπαν όλο, η ταινία ήταν προγραμματισμένη να γυριστεί το καλοκαίρι ώστε να βγει στις αίθουσες στις αρχές του 2021. Ωστόσο, πλέον η επικρατέστερη ημερομηνία, μοιάζει να είναι πια, κάποια προς τον Δεκέμβρη του 2021. Κι ενώ ο τίτλος δεν έχει αποκαλυφθεί επίσημα, πηγές και διαρροές μιλάνε, πως ένας από τους πλέον πιθανούς που έχει πέσει γερά στο τραπέζι είναι, ο “Homesick”. 

Κάπου εδώ δεν θα επεκταθούμε περαιτέρω, ούτε θα πάρουμε στο ψιλό την ομάδα παραγωγής, σχετικά με τον ούλτρα εμπνευσμένο τίτλο, που αποτυπώνει όλα τα συναισθήματα των ανθρώπων που έχουν ζήσει το 2020 έως τώρα κι έχουν κάτσει λίγο σπίτι, συνεπώς όπου κι αν πάνε μια νοσταλγία την νιώθουν.