Θυμόμαστε εκείνες τις στιγμές μετά την καραντίνα, που αρχίσαμε δειλά, δειλά να βγαίνουμε με ξέπλεκες τις κοτσίδες, γυμνοί στην Κηφισίας, να το γιορτάσουμε. Τότε, που όλοι μέσα μας πιστεύαμε πως με τα 40αρια που θα βαρούσε το κατακαλόκαιρο, όχι κορονοϊός δεν θα υπήρχε, ούτε η σκιά του. Όπως κατάλαβες εκ του αποτελέσματος, όλες μας οι προβλέψεις πήγαν ένα μεγαλοπρεπέστατο κουβά. Έλα όμως, που δεν ήμασταν οι μόνοι, μιας κι ολούθε στον πλανήτη, απλώθηκε ένα ντόμινο ακυρώσεων, εκδηλώσεων, ταινιών, albums, γάμων μέχρι και μετακομίσεων. Με τούτα και με εκείνα λοιπόν και το Μπρόντγουεϊ έκλεισε τα θέατρά του για να βοηθήσει στην αναχαίτιση της διασποράς του νέου κορονοϊού.  

Μια από τις μεγάλες του παραγωγές που έμειναν στον πάγο, αφήνοντας τους θεατές με τα εισιτήρια στο χέρι, ήταν και το πολυαναμενόμενο μιούζικαλ για τη ζωή της Πριγκίπισσας Νταϊάνα. Προγραμματισμένο στις 31 Μαρτίου του 2020, έπεσε πάνω στην έξαρση του κορονοϊού. Οι δημιουργοί του μιούζικαλ, βγήκαν και δήλωσαν τα καθέκαστα ωστόσο, ενημερώνοντας το κοινό πως πριν βγει στο Μπρόντγουεϊ η παράσταση, θα προβληθεί στο Netflix για να την δουν όλοι οι φίλοι του θεάτρου, στις αρχές του 2021.  

“Δεν θα μπορούσαμε να είμαστε περισσότερο ενθουσιασμένοι, καθώς θα μπορέσουμε τελικά να μοιραστούμε το σόου μας με τους λάτρεις του θεάτρου παντού”, τονίζουν οι παραγωγοί σε μια ανακοίνωση. “Αν και δεν υπάρχει υποκατάστατο για το ζωντανό θέατρο, νιώθουμε τιμή που αποτελούμε μέρος της ποιοτικής ψυχαγωγίας που το Netflix προσφέρει στους συνδρομητές του παγκοσμίως”. 

Όσο τα κρούσματα ανεβαίνουν, στόκαρε πράγμα να έχεις να δεις καλού κακού και κάνε υπομονή γιατί το 2021, θα είναι πιο γαλανό!