Οι μνήμες από την καταστροφή στη Βηρυτό και τον Λίβανο, είναι ακόμη νωπές, όσο οι κάτοικοι προσπαθούν να μετρήσουν τις πληγές τους, σε άλλο ένα ματωμένο κεφάλαιο του λαού τους. Όσοι μπορούν, είναι σημαντικό να βοηθήσουν, ο καθένας με τον δικό του τρόπο, ώστε η ζωή τους, να επανέλθει όσο γίνεται στη φυσιολογική της ροή. Για αυτόν τον λόγο κι η Μία Καλίφα που έχει γεννηθεί στη Βηρυτό, αποφάσισε να κάνει μια δημοπρασία στο Ebay, τα γυαλιά μυωπίας της, που φορούσε συχνά στις ταινίες πορνό που πρωταγωνιστούσε, για ένα σύντομο χρονικό διάστημα. 

Στόχος της είναι να φτάσουν και γιατί όχι να ξεπεράσουν τα bids τα 100 χιλιάρικα (σε δολάρια μιλάμε πάντα), με όποιον πληρώσει το μεγαλύτερο ποσό να τα παίρνει υπογεγραμμένα μάλιστα. Όλα τα χρήματα θα διατεθούν στον Λιβανέζικο Ερυθρό Σταυρό, που βρίσκεται όπως πάντα στην πρώτη γραμμή κρούσης αντιμετώπισης των καταστροφών. Εδώ, όπως και σε κάθε άρθρο μας, δεν χωράνε σεξιστικά, για αυτό παρακαλείται όποιος θέλει να ξεράσει μισογύνικα σχόλια, να πάρει τα κουβαδάκια του και να πάει σε άλλη παραλία και να κάτσει μόνος του, να μην ενοχλεί! 

Η δημοπρασία θα συνεχιστεί μέχρι την Κυριακή κι ήδη έχει πιάσει το ταβάνι των 100 χιλιάδων δολαρίων. H Mία, δεν ξεχνά ποτέ τον Λίβανο και δεν σταμάτησε να ασκεί κριτική σττην κυβέρνηση της χώρας και τον πρωθυπουργό Μισέλ Αούν, ενημερώνοντας τους χιλιάδες ακόλουθους της, για όσα συμβαίνουν στη χώρα της!