Tο έχουμε ξαναπεί κι εμείς κι οι γιατροί κι όσοι έχουν λίγο νιονιό στο κεφάλι τους. Με τον κορονοϊό δεν παίζουμε. Όσοι την έχουν δει τσιγκολελέτα μοιράζοντας ψεκασμένα posts για έλεγχo μυαλού, 5G, μασόνους κι άλλα τέτοια λιακοπουλικά, καλό είναι να κάνουν μια βόλτα από τις ΜΕΘ της χώρας, ή από τα νοσοκομεία αναφοράς για να δουν ότι η COVID-19 δεν είναι παίξε γέλασε. 

Πολύ χρήσιμο θα είναι επίσης να ακούμε όλους όσοι νόσησαν από τον κορονοϊό κι έχουν ακόμη δυσκολία στην αποκατάσταση, μιας και πρόκειται για ιό που σου αφήνει κουσούρια, δημιουργώντας προβλήματα στην καθημερινότητα σου. Κι αν αισθάνεσαι άτρωτος, μάθε πως ούτε οι Μάγισσες δεν τα καταφέρνουν, μιας και κοτζάμ Alyssa Milano, νόσησε περνώντας σε βαριά μορφή τον ιό.

Μάλιστα, για να ευαισθητοποιήσει τους υπόλοιπους κι ειδικότερα τους Αμερικάνους που έχουν πάρει στον χαβαλέ την όλη φάση, σήκωσε βιντεάκι στο ίνσταγκραμ κι έδειξε στους 2,8 εκατομμύρια followers της, την απώλεια μαλλιών που της άφησε κληρονομιά, ο ιός. Δεν έχω νιώσει ποτέ πιο άρρωστη είπε η Alyssa, αλλά σε μια γωνιά της Ελλάδος ο Γιάννης Μαρία κοινό προφίλ στο Facebook είναι έτοιμος για ΑΙΠΑΝΑΣΤΑΣΙ και δεν φοράει μάσκα, γιατί δεν είναι πρόβατα. 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Thought I’d show you what #Covid19 does to your hair. Please take this seriously. #WearADamnMask #LongHauler

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alyssa Milano (@milano_alyssa) στις