Χθες μας είχε πιάσει η μεσημεριανή σιέστα και καιγόμασταν στο ίνσταγκραμ, όταν πέρασε μια φωτογραφία από μπροστά μας, που μας έκανε να χαμογελάσουμε. Βλέπεις τούτες τις δύσκολες μέρες, πιο πολύ από ποτε, έχουμε ανάγκη να αφήσουμε στην άκρη τα κόμπλεξ και να απενοχοποιήσουμε τους εαυτούς μας. Για αυτό, όταν είδαμε τη πιο χαμογελαστή γίνεσαι Τζόκερ φωτογραφία του Lenny Kravitz με τον Jason Momoa και τα σχόλια από κάτω, χαμογελάσαμε κι εμείς. Βλέπεις ο Jason είναι παντρεμένος με τη θεάρα Lisa Bonet από το 2017. Τη Lisa την ευχαριστούμε για αρκετά πράγματα, λίγο παραπάνω όμως για την ερμηνεία της στο “Angel Heart” πλάι σε Μickey Rourke και De Niro κι επειδή μαζί με τον Lenny, τον πρώτο της σύζυγο φέρανε στον κόσμο την Zoe Kravitz! 

Aυτό που ωστόσο αφήνει μαλάκες τους κομπλεξικούς συνανθρώπους μας είναι το bromance, ανάμεσα στους δύο άντρες, που γουστάρουν πολύ να είναι μέλη της ίδιας οικογένειας και το δείχνουν σε πρώτη ευκαιρία. Δεν χρειάζεται να πούμε πολλά, τα λέει όλα το ίνσταγκραμ και για τους δύο, επομένως δες και πάρε δωρεάν μαθήματα ακομπλεξάριστης αγάπης.

Η επιστημονική και paparazzi όμαδα του Provocateur, ξετρύπωσε παλαιότερη φωτογραφία από τα καμάρια μας, με τον Lenny να φορά τα δαχτυλίδια που του έχει πάρει ο Momoa κι εκείνος να μοστράρει πλάι του, τα δικά του. Όπως κατάλαβες, σε τούτο εδώ το bromance δεν χωράνε κόμπλεξ!