Χθες μέσα σε όλα όσα συνέβησαν έσκασε μύτη και το τρέιλερ της νέας ταινίας του φίλτατου Τσάρλι Κάουφμαν, που τον επόμενο μήνα θα βγει στο Netflix. Είδαμε με μεγάλη προσμονή κι ανυπομονησία τα 160 λεπτά του τρέιλερ κι έχουμε να δηλώσουμε μετά λόγου γνώσεως που λένε κι οι φιλόλογοι, πως είναι όσο Τσάρλι Κάουφμαν θέλουμε.

Βλέπεις ο λατρεμένος weirdo που κρύβεται πίσω από ταινιάρες σαν την “Αιώνια Λιακάδα ενός Καθαρού Μυαλού, “Στο Μυαλό του Τζων Μάλκοβιτς”, αλλά και το υποτιμημένο αριστούργημα της “Συνεκδοχής της Νέας Υόρκης“, ξέρει κι εμείς δεν γίνεται παρά να τον εμπιστευτούμε.

Πατώντας στο ομότιτλο μυθιστόρημα του Ίαν Ράιντ, μας σερβίρει την ιστορία της Τζέσι, που θα κάνει έναν ταξίδι με το αυτόκινητο του αγοριού της, ώστε να γνωρίσει τους γονείς του. Πριν ξεκινήσουν, ήδη της έχουν μπει αμφιβολίες για τη σχέση τους και σκέφτεται πως όλα πρέπει να τελειώσουν και να χωρίσουν.

Οι μέρες δεν αργούν πολύ για να δούμε τη συνύπαρξη της Τόνι Κολέτ που ακόμη ανατριχιάζουμε μαζί της μετά το “Hereditary” και της Τζέσι Μπάκλεϊ που θα χρειαστεί να σημειώσεις το όνομά της, μιας και τα επόμενα χρόνια, θα το σπικάρει όλο το Χόλιγουντ κι ο σινεμάς του.