Πριν ένα δύο χρόνια έκανα ένα πείραμα, όταν βρισκόμουν ανάμεσα σε μουσικόφιλους. Όσο μιλάγανε περί ανέμων και υδάτων, πέταγα το όνομα Marilyn Manson και τους γλένταγα τη συζήτηση. Βλέπεις, είτε τον γουστάρεις, είτε όχι, οφείλεις να παραδεχτείς πως παραμένει η πιο ενδιαφέρουσα μουσική περσόνα που έσκασε στον σκληρό ήχο εδώ και καμία 25αριά χρόνια. Του λόγου μου, μπαίνω στην πρώτη κατηγορία δίχως συζήτηση, ειδικά από τη στιγμή που οι 2 τελευταίες του δισκάρες “The Pale Emperor” & “Heaven Upside Down”, έγδαραν τη βελόνα του πικάπ μου, όσο λίγες τα τελευταία χρόνια, με το πρώτο από τους δύο να περιλαμβάνει το πιο φασωματικό τραγούδι που βγήκε στα 2010s, “Third Day of a Seven Day Binge“.

Σε συνέχεια αυτού λοιπόν κι ενώ περιμένουμε με το μαχαίρι στα δόντια το νέο δισκόνι του μάστορα, μας τα έσκασε ψες το “We Are Chaos”, που θα δώσει το όνομα στο album, μάλιστα. Το ξέρεις, αυτό που λέμε έρωτας με την πρώτη αυτιά; Ε, αυτό έπαθα, σε μια εθιστικά χαοτική τραγουδάρα, με ένα ρεφρέν που έχει καρφωθεί σαν γεωτρύπανο στο κεφάλι μας.

We are sick, fucked up and complicated We are chaos, we can’t be curedαπό τον Marilyn κι από εμάς. Δεν περιγράφουμε άλλο!