Ο Κων/νος Καλέμης, για όσους δεν το ξέρουν είναι σύμβουλος του υπουργείου Παιδείας στον τομέα της Εκπαίδευσης Προσφύγων και απ’ ότι φαίνεται είναι και ένας τεράστιος οχετός ρατσισμού και ντροπής. Ο καθηγητής του ΕΚΠΑ και στέλεχος του Εθνικού Κέντρου Δημόσιας Διοίκησης, με μεγάλη διπλωματία σκέφτηκε πως τον παίρνει να προβεί σε ένα ακροδεξιό παραλήρημα, μιας και ok…ποιος θα το καταλάβαινε;

Για το λαμπρό αυτό μυαλό, ο Γ. Αντετοκούνμπο είναι ένας “μαλάκας αράπης του κερατά”, παραδίδοντας έτσι απλά μαθήματα, ατόφιας βλακείας και ρατσισμού. Προφανώς, όπως όλα τα θρασύδειλα πλάσματα αυτού του πλανήτη, μετά τη χυδαία του επίθεση, κατέβασε το προφίλ του στο Twitter και μάλλον νόμισε ότι κάπως έτσι θα χαθεί και πληροφορία που τελικά τον απομάκρυνε και από τη θέση, που τζάμπα χώρο έπιανε.

“Καταδικάζουμε απερίφραστα τις αναρτήσεις ρατσιστικού και άκρως προσβλητικού περιεχομένου του εν λόγω εκπαιδευτικού. Τέτοιες  συμπεριφορές δεν έχουν καμία θέση στο εκπαιδευτικό μας σύστημα” δήλωσε η Ν. Κεραμέως.

Το θέμα έθεσε ο εισηγητής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Φίλης στην Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής, κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου για τον εκσυγχρονισμό της ιδιωτικής εκπαίδευσης, ζητώντας την άμεση απομάκρυνση του κ. Καμέλη και την ομόφωνη καταδίκη των κομμάτων για τους απαράδεκτους ρατσιστικούς του χαρακτηρισμούς εναντίον του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Ντροπή κάπου!