Ένα απ’ τα κορυφαία δείγματα πολιτισμού, είναι η καθαριότητα. Επίσης, λένε, ότι είναι και η μισή αρχοντιά, αλλά παραείναι κλισέ για να το αναφέρουμε. Και επειδή είναι και καλοκαιράκι, δεν υπάρχει τίποτα πιο όμορφο από μια πεντακάθαρη παραλία.
 
Επειδή όμως ορισμένες δεν είναι και τόσο καθαρές κάτι πρέπει να γίνει. Για αυτό και υπάρχουν οι εθελοντές-ήρωες που το φετινό καλοκαίρι προσπαθούν, όσο μπορούν, να διατηρήσουν καθαρές τις ακτές μας. Έτσι, τον προηγούμενο μήνα, καθάρισαν τα Λιμανάκια μαζεύοντας αρκετά σκουπίδια από εκεί.
 
Για τον Ιούλιο, το ραντεβού έχει δοθεί στη Βούλα, λίγο πιο κάτω απ’ την Γλυφάδα. Εκεί, θα μαζευτεί αρκετός κόσμος ώστε να καθαρίσει την τοπική παραλία. Και μάλιστα αν θες μπορείς να πας και εσύ. Τσέκαρε πιο κάτω την ανακοίνωση που έβγαλαν αυτές οι τυπάρες, ενώ για την εκδήλωση τσέκαρε εδώ!
 
“Συνεχίζουμε δυνατά το έργο μας και μαζευόμαστε πάλι όλοι μαζί για να καθαρίσουμε αυτή την φορά την Β’Πλαζ της Βούλας. Ραντεβού στην κεντρική είσοδο της παραλίας (δίπλα από το Δημαρχείο της Βούλας). Θα βάλουμε μουσική, θα καθαρίσουμε τη φύση και θα περάσουμε υπέροχα!
Θα παρέχουμε γάντια μιας χρήσης αλλά οποίος θέλει μπορεί να φέρει την δική του μάσκα.”