Το όνομα του είναι Berzerker, ή αλλιώς “BRZRKR” και θα μας απασχολήσει για 12 ολόκληρα τεύχη. Ο Κιάνου Ριβς, εμπνεύστηκε ένας κάπως οξύθυμο τύπο, που παρόλα αυτά έχει την πλάκα του και αποφάσισε ότι θα τον κάνει ίδιο με εκείνον. 

Ο ήρωας Berzerker, είναι αθάνατος και για εκατοντάδες χρόνια βολοδέρνει στη Γη, μέχρι να επιστρατευτεί από την αμερικανική κυβέρνηση για να διεκπεραιώσει μυστικές αποστολές, όπως μόνο οι Αμερικάνοι ξέρουν. Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη: “Ο άνδρας που ονομάζεται Berzerker είναι μισός θνητός και μισός Θεός, καταραμμένος και εξαναγκασμένος σε πράξεις βίας – ακόμα και με διακύβευμα τη λογική του. Ομως, αφότου περιπλανιέται στον κόσμο για αιώνες, ο Berzerker ίσως βρήκε, τελικά, καταφύγιο – τη συνεργασία με την αμερικανική κυβέρνηση για ν’ αναλαμβάνει μάχες υπερβολικά βίαιες ή επικίνδυνες για οποιονδήποτε άλλον. Σε αντάλλαγμα, ο Berzerker θα λάβει το μόνο πράγμα που επιθυμεί, την αλήθεια για την ατέρμονη, αιματοβαμμένη ύπαρξή του και το πώς να της δώσει ένα τέλος“.

Οι δημιουργοί του κόμικ, κάνουν λόγο για μια υπερ-βίαιη επική περιπέτεια, που ο ήρωας της ξερνάει μόνιμα οργή.Απ’ όταν ήμουν μικρό παιδιί αγαπούσα τα κόμικ”, λέει ο Κιάνου Ριβς “και μ’ έχουν επηρεάσει σημαντικά στην καλλιτεχνική έκφρασή μου. Η ευκαιρία να δημιουργήσω τον BRZRKR και να συνεργαστώ με θρύλους του είδους, σαν τον συγγραφέα Ματ Κιντ, τον ζωγράφο Αλεσάντρο Βίτι, τους Μπιλ Κράμπτρι, Κλεμ Ρόμπινς, Ραφαέλ Γκραμπά, μαζί με τα σπουδαία παιδιά του Boom! Studios, είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα”.

Το “BRZRKR”, με εμπνευστή τον Κιάνου Ριβς, συγγραφέα τον Ματ Κιντ και βασικό εικαστικό τον Αλεσάντρο Βίτι θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο, από το online κατάστημα της Boom! Studios και άλλους διαδικτυακούς προμηθευτές.