Είναι γεγονός ότι ο υψηλός δείκτη προστασίας είναι συνδυασμένος με τις συζητήσεις για τα αντηλιακά. Φέτος όμως η έννοια της προστασίας δεν αφορά μόνο το δέρμα μας, αλλά συνολικά τις καλοκαιρινές μας διακοπές. Με τον ίδιο τρόπο που φροντίζαμε τόσα χρόνια να αποφεύγουμε τα βλαβερά εγκαύματα, αντίστοιχα τώρα θα πρέπει να φροντίσουμε για την προστασία της δημόσια και ατομικής υγείας.

Σύμμαχος σε αυτό τον αγώνα είναι η Hellenic Seaways, η οποία μας ταξιδεύει με υπευθυνότητα, ακολουθώντας πλήρως τους κανόνες του ΕΟΔΥ και εφαρμόζοντας μια σειρά από μέτρα πρόληψης αναφορικά με τον Covid-19. Αυτό φυσικά δεν σημαίνει ότι το ταξίδι μας θα γίνει λιγότερο άνετο ή απολαυστικό, καθώς στα πλοία της Hellenic Seaways προσφέρονται πρωτοποριακές υπηρεσίες και υψηλής ποιότητας εξυπηρέτηση για ένα άνετο και αξέχαστο ταξίδι.

Με τη Hellenic Seaways ταξιδεύουμε “Έτσι κι Αλλιώς, στο Αιγαίο”, με νέες μειωμένες τιμές, και απολαμβάνουμε τις ομορφιές του Αιγαίου! Τα πλοία αναχωρούν καθημερινά προς τα νησιά του Σαρωνικού, τις καταπράσινες Σποράδες, τις πανέμορφες Κυκλάδες και το αγαπημένο Βόρειο Αιγαίο.

Δεκάδες προορισμοί, πολλές επιλογές δρομολογίων, για να ταξιδέψουμε όπως επιθυμούμε! 

Τα πλοία της Hellenic Seaways διαθέτουν άνετα σαλόνια*, καμπίνες*, καθίσματα αεροπορικού τύπου, bars ανοιχτού* και κλειστού τύπου, εστιατόρια*, καταστήματα και όλες τις ανέσεις απόλυτα εναρμονισμένες με υψηλού επιπέδου υπηρεσίες εν πλω!

Η προστασία στην Hellenic Seaways

Στα πλοία της Hellenic seaways έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία των επιβατών:

  • Καθαρίζονται εντατικά όλες τις επιφάνειες των πλοίων
  • Πραγματοποιούνται συχνές απολυμάνσεις
  • Διατίθεται  σύστημα αερισμού για 100% φυσικό αέρα
  • Καθαρίζονται τακτικά τις μονάδες κλιματισμού
  • Διατίθεται απολυμαντικό για τον καθαρισμό χεριών
  • Υπάρχουν σημάνσεις για την τήρηση των ελάχιστων αποστάσεων

Το μόνο που χρειάζεται να έχουμε υποχρεωτικά μαζί μας (εκτός από την καλοκαιρινή μας διάθεση) είναι μια μάσκα προσώπου την οποία θα πρέπει να φοράμε κατά την διάρκεια του ταξιδιού στους εσωτερικούς χώρους των πλοίων.

Προσφορές που δεν αφήνουν κανένα ασυγκίνητο

Η Hellenic Seaways μάς καλεί να ταξιδέψουμε με μεγάλες εκπτώσεις. Όλες οι προσφορές είναι διαθέσιμες εδώ

Εκπτώσεις επιστροφής, οικογενειακές, εκπτώσεις για τα μέλη Seasmiles. Στο Πρόγραμμα Πιστότητας Seasmiles συλλέγουμε και εξαργυρώνουμε πόντους και εξασφαλίζουμε εκπτώσεις σε μελλοντικά ταξίδια και αποκτούμε επιπλέον μοναδικά προνόμια! Μπορούμε μάλιστα να γίνουμε μέλη του seasmiles ακόμα και εν πλω μέσω του Seasmiles kiosk που βρίσκεται στα πλοία της Helenic Seaways. Εκεί, τα μέλη έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν γρήγορα και εύκολα για τους πόντους τους, ενώ έχουν τη δυνατότητα να εκτυπώσουν την blue κάρτα τους.

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα επιβράβευσης Seasmiles βρίσκοντα στο www.seasmiles.com

Για κρατήσεις θέσεων απευθυνθείτε στον ταξιδιωτικό σας πράκτορα, στην Hellenic Seaways, τηλ.: 210-8919800 ή στο www.hsw.gr

Η Hellenic Seaways είναι μέλος της Attica Group, η οποία δραστηριοποιείται στην επιβατηγό ναυτιλία μέσω των εταιρειών Superfast Ferries, Blue Star Ferries, Hellenic Seaways και Africa Moroco Link με συνολικά 32 πλοία που προσφέρουν σύγχρονες, υψηλού επιπέδου μεταφορικές υπηρεσίες στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Η Attica Group είναι ο μεγαλύτερος Ελληνικός Όμιλος Επιβατηγού Ναυτιλίας και κατατάσσεται στον κλάδο του μέσα στις 3 μεγαλύτερες εταιρίες στη Μεσόγειο και στις 50 μεγαλύτερες εταιρείες στην Ελλάδα (ανεξαρτήτως κλάδου). Τα πλοία του στόλου της ταξιδεύουν σε 4 χώρες, σε 60 μοναδικούς προορισμούς, προσεγγίζοντας 71 λιμάνια.

Ραντεβού στο πλοίο και σας ευχόμαστε ένα όμορφο καλοκαίρι!

Hellenic Seaways. Έτσι κι αλλιώς, Αιγαίο!

*Διατίθενται μόνο στα συμβατικά πλοία