Η πανδημία του Covid-19 έχει μεταβάλλει τις συνηθισμένες συζητήσεις που πραγματοποιούνταν τέτοια εποχή σχετικά με τους καλοκαιρινούς προορισμούς. Ζητούμενο πλέον δεν είναι μόνο οι όμορφες παραλίες, η νυχτερινή ζωή, το εύρος της τοπικής γαστρονομίας, αλλά και η ασφαλής ακτοπλοϊκή μετάβαση μέχρι το νησί και η τήρηση εντός του πλοίου όλων των κανόνων ατομικής υγιεινής και κοινωνικής αποστασιοποίησης.

Εφόσον καταλήξετε στο αγαπημένο σας, η Blue Star Ferries θα σας ταξιδέψει με ασφάλεια και υπευθυνότητα, κάνοντας τα πάντα για την προστασία σας, καθώς ακολουθεί πλήρως  τους κανόνες του ΕΟΔΥ και εφαρμόζει μια σειρά από μέτρα πρόληψης. Φέτος μάλιστα, προσφέρει και νέες μειωμένες τιμές για την Κρήτη (Ηράκλειο & Χανιά) με θερινά ημερήσια πρωινά δρομολόγια, για τα  Δωδεκάνησα (Κω, Ρόδο, Κάλυμνο, Αστυπάλαια, Πάτμο, Λέρο, Λειψούς, Νίσυρο, Τήλο, Σύμη, Καστελλόριζο, Κάσο,  Κάρπαθο), τις πάντα αγαπημένες Κυκλάδες (Σύρο, Τήνο, Μύκονο, Πάρο, Νάξο, Ίο, Ανάφη, Σαντορίνη, Αμοργό, Ηρακλειά, Σχοινούσα, Κουφονήσι, Δονούσα) και τα νησιά του Β. Αιγαίου (Χίο, Μυτιλήνη, Σάμο, Ικαρία και Φούρνους).

Ειδικά αν είστε 4μελής οικογένεια ή παρέα, επωφεληθείτε από την έκπτωση 25% στα εισιτήριά σας εφόσον ταξιδέψετε σε 4κλινη καμπίνα. Για περισσότερες προσφορές, αναζητήστε εδώ πακέτα ταξιδιού που ξεκινούν από 78€, αλλά και εκπτώσεις από 20-50%.

Η άνεση ενός πλοίου Blue Star Ferries

Πέρα όμως από τις προσφορές και την τήρηση των υγειονομικών κανόνων σχετικών με τον Covid-19, τα πλοία της Βlue Star Ferries σας προσφέρουν άνετους χώρους εξαιρετικής αισθητικής όπου παρέχονται υπηρεσίες υψηλού επιπέδου κάνοντας την παραμονή σας εν πλω μοναδική.

Με όποιο πλοίο και αν ταξιδέψετε, θα απολαύστε στιγμές χαλάρωσης στα μπαρ ανοιχτού και κλειστού καταστρώματος των πλοίων μας που προσφέρουν αμέτρητες επιλογές: από γευστικά σνακ και δροσερούς χυμούς μέχρι λαχταριστά γλυκά ή ποτά. Άλλωστε, ένας καφές στο κατάστρωμα με τον ήλιο να δύει αποτελεί μια ταξιδιωτική εμπειρία από αυτές που αξίζει να ζήσει κάποιος. Φυσικά, στα πλοία της Blue Star Ferries έχετε τη δυνατότητα να  ξεκουραστείτε στην καμπίνα σας και επισκεφτείτε το εστιατόριο A la Carte, Self Service ή Goody’s Burger House  για το γεύμα σας.

Επίσης, αν ξεχάσατε κάτι ή θέλετε να κάνετε ένα δώρο σε αγαπημένες πρόσωπα, μπορερίτε να κάνετε τις αγορές σας στα καταστήματα των πλοίων. Εκεί θα βρείτε βρείτε κοσμήματα, καλλυντικά, είδη ταξιδίου και ένδυσης, καθώς και λογοτυπημένα προϊόντα Blue Star Ferries. Συνδεθείτε στο Internet με κάρτα WIFI και κάνετε ανάληψη μετρητών  από το ΑΤΜ του πλοίου σε περίπτωση ανάγκης.

Η προστασία σας στην Blue Star Ferries

Η Blue Star Ferries έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να ταξιδέψετε υπεύθυνα με τα πλοία της. Συγκεκριμένα:

  • Καθαρίζονται εντατικά όλες οι επιφάνειες των πλοίων
  • Πραγματοποιούνται συχνές απολυμάνσεις
  • Διατίθεται  σύστημα αερισμού για 100% φυσικό αέρα
  • Τακτικά καθαρισμός των μονάδων κλιματισμού
  • Διάθεση απολυμαντικό για τον καθαρισμό χεριών
  • Ειδικές σημάνσεις για την τήρηση των ελάχιστων αποστάσεων

Το μόνο που πρέπει να φροντίσετε εσείς είναι να έχετε μαζί σας μάσκα προσώπου, την οποία θα πρέπει να φοράτε κατά την διάρκεια του ταξιδιού στους εσωτερικούς χώρους των πλοίων.

Καινοτόμες υπηρεσίες

Για να απολαύσετε μοναδική ταξιδιωτική εμπειρία, η Blue Star Ferries σας προσφέρει δύο ακόμα καινοτόμες νέες υπηρεσίες, την υπηρεσία @sea και τον αγαπημένο ήρωα των μικρών επιβατών, τον BlueStarino!

Υπηρεσία @sea!

Το διαδραστικό, πολυχρηστικό portal με απεριόριστες δυνατότητες.  Συνδεθείτε στο wifi δίκτυο του πλοίου -χωρίς να χρειαστεί σύνδεση στο internet- από οποιαδήποτε συσκευή (laptop, smartphone, tablet) και ανακαλύψτε τις πιο διασκεδαστικές και χρήσιμες υπηρεσίες @sea. Ενημερωθείτε για τον καιρό, την ακριβή θέση του πλοίου σε πραγματικό χρόνο, το μενού των εστιατορίων και των μπαρ των πλοίων, το πρόγραμμα πιστότητας πελατών seasmiles κ.α.. Πέρα από τις χρηστικές πληροφορίες η υπηρεσία @sea σάς παρέχει και δυνατότητες ψυχαγωγίας όπως μουσική, ηλεκτρονικά παιχνίδια κ.α.

BlueStarino!

Εάν ταξιδεύετε με μικρά παιδιά, σε 4κλινη εξωτερική καμπίνα αναζητήστε στο πλοίο  τις ειδικά διακοσμημένες οικογενειακές καμπίνες με τον παιδικό ήρωα BlueStarino*!

Καμπίνες PURE

Οι καμπίνες PURE διαθέτουν ένα σύστημα τελευταίας τεχνολογίας, το οποίο καθαρίζει τον αέρα και τις επιφάνειες της καμπίνας, προσφέροντας απαράμιλλη άνεση σε όσους έχουν ιδιαίτερη ευαισθησία. Ιδανική για πάσχοντες από άσθμα και αλλεργίες (δεν διατίθεται σε όλα τα πλοία).

Οι κατοικίδιοι επιβάτες είναι πάντα ευπρόσδεκτοι

Ταξιδέψτε άνετα και ευχάριστα με το κατοικίδιό σας στις καμπίνες PET. Ζητήστε την καμπίνα κατοικίδιων κατά την κράτησή σας χωρίς καμία επιπλέον οικονομική επιβάρυνση.

TIPS:

  • Γίνετε μέλος στο Πρόγραμμα Πιστότητας και Επιβράβευσης Πελατών seasmiles. Με τη συλλογή και εξαργύρωση πόντων, εξασφαλίστε εκπτώσεις σε μελλοντικά σας ταξίδια καθώς και άλλα μοναδικά προνόμια. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε:  www.seasmiles.com
  • Μπορείτε να γίνετε μέλη στο Πρόγραμμα Πιστότητας και Επιβράβευσης Πελατών seasmiles και on board μέσω του Seasmiles kiosk που θα βρείτε στα πλοία μας. Για τα μέλη του προγράμματος, το kiosk σας δίνει την ευκαιρία να ενημερωθείτε γρήγορα και εύκολα για τους πόντους σας, αλλά και να εκτυπώσετε την blue κάρτα σας.
  • Αν είστε ήδη κάτοχος κάρτας Seasmiles, ενημερωθείτε εδώ για τις προσφορές που ισχύουν την περίοδο που επιθυμείτε να ταξιδέψετε στο 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις εκπτώσεις και προσφορές μπορείτε να τις δείτε εδώ. Για κρατήσεις θέσεων απευθυνθείτε στον ταξιδιωτικό σας πράκτορα, στην Blue Star Ferries, τηλ.: 210-8919800 ή στο www.bluestarferries.com   

BLUE STAR FERRIES, κανείς δεν μας ταξιδεύει καλύτερα!

*Διατίθενται σε περιορισμένο αριθμό και δεν υπάρχει δυνατότητα κράτησης. Εάν το εισιτήριό σας είναι για 4κλινη εξωτερική καμπίνα με την επιβίβασή σας στο πλοίο επισκεφτείτε τη Ρεσεψιόν για να ενημερωθείτε σχετικά με τη διαθεσιμότητα.